Tuse bebe 3 luni
Bună ziua.
Bebelusul meu care are 3 luni, tuseste de câteva zile, fără sa fie răcit. La început tusea a fost seaca dar după 2 zile a devenit productiva. Tuseste de câteva ori pe zi, la fel și noaptea. Se strang mucozitati în năsuc dar nu ii curge nasul. Febra nu a făcut deloc. Manaca bine și e vedel.
Poate vi un virus a cailor respiratorii sau sa poate vi devina umiditatea din camera.
Mulțumesc
Bebelusul meu care are 3 luni, tuseste de câteva zile, fără sa fie răcit. La început tusea a fost seaca dar după 2 zile a devenit productiva. Tuseste de câteva ori pe zi, la fel și noaptea. Se strang mucozitati în năsuc dar nu ii curge nasul. Febra nu a făcut deloc. Manaca bine și e vedel.
Poate vi un virus a cailor respiratorii sau sa poate vi devina umiditatea din camera.
Mulțumesc
1 comentarii
Hristos a Înviat! Pentru secrețiile din năsuc este eficient Quixx baby care și hidratează mucoasa nazală. Îi puteți face aerosoli cu ser fiziologic pentru fluidifierea secrețiilor. Întrebați medicul pediatru ce alte substanțe pot fi folosite în aerosoli la un copil așa mic. O seară binecuvântată!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 0Bebe 1 an tuse
- 0Bebeluși de 2 luni jumatate cu bronsiolita acută a.
- 2tuse productiva la bebelusi
- 1Muci de 4 luni+ tuse productiva de o luna la bebe de 8 luni
- 1Tuse seaca bebe 2 luni
- 0Ușoară tuse bebeluș 3 luni
- 1Nas înfundat și tusea la bebelus de 2 luni
- 1Ajutați-mă - fetita de 9 luni jumătate tușește
- 2Bebeluș de 5 luni tușește și curge nasucul.
- 1Tuse bebe 7 luni
- 0Tuse productiva si strănut bebelus 4 luni
- 0Tuse bebe 5 luni
- 2Tuse bebelus 2 luni
- 2Tuse bebe
- 0Tuse bebelusi 2 luni
- 1Bebe 3 luni și 2 săptămâni, nas înfundat si tuse seaca
- 3Ketof la bebe 4 luni?
- 0Bebe 4
Mai multe informații despre: tusea la bebelus
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: