bacteria helicobacter pylori?
Buna ziua numale meu este Cojocaru Cristian si as avea cateva intrebari legate de boala mea
in urma cu cateva luni 3-4 am fost diagnosticat cu ah1n1.. am fost internat iar in urma medicatiei se pare ca am trecut peste boala..dar de atunci si pana acum nu m-am mai simtit sanatos
ma simt foarte slabit, cearcani la ochi
dureri abdominale deasupra buricului
simt ca si cum as fi umflat pe dinauntru + balonat
precizez in tot acest timp nu mereu am avut problemele in zona stomacului ci am simtit umflaturi si sub coaste putin mai sus
eu am mai avut in urma cu 2 ani ceva de genu dar nu mi s-a diagnosticat nici o boala..ceea ce stiu este ca imi trecea cu antiinflamatori
de aceea doctorita la care am fost mia prescris antiinflamatori si acum
am facut injectabil de 2 ori cate 6 la 12 ore si m-am simtit mai bine
acum mai recent simt durerile deasupra stomacului si in urma testelor facute am depistat doar bacteria helicobacter pylori in rest cam toate analizele miau iesit bune
acum am cam 5 zile de cand fac tratament
ospamox 1000
claritromicina 500mg
nexium20mg
am avut 2 zile de durere cand nu m-a lasat deloc durere nu prea mare dar continua
as vrea sa stiu care ar fi urmatorul pass pentru depistarea bolii
poate ca nu mie rau de la bacteria helicobacter pylori ci am alte probleme sau poate ca bacteria helicobacter pylori este asociata cu alta boala
precizez ca sunt administrator la o firma de telecomunicatii iar principala activitate este pe internet... deci obisnuiam sa stau in jur de 10-12 ore chiar in fata calculatorului pana la o ora foarte tarzie
pana acum nu am avut probleme cu stomacul niciodata
in urma cu cateva luni 3-4 am fost diagnosticat cu ah1n1.. am fost internat iar in urma medicatiei se pare ca am trecut peste boala..dar de atunci si pana acum nu m-am mai simtit sanatos
ma simt foarte slabit, cearcani la ochi
dureri abdominale deasupra buricului
simt ca si cum as fi umflat pe dinauntru + balonat
precizez in tot acest timp nu mereu am avut problemele in zona stomacului ci am simtit umflaturi si sub coaste putin mai sus
eu am mai avut in urma cu 2 ani ceva de genu dar nu mi s-a diagnosticat nici o boala..ceea ce stiu este ca imi trecea cu antiinflamatori
de aceea doctorita la care am fost mia prescris antiinflamatori si acum
am facut injectabil de 2 ori cate 6 la 12 ore si m-am simtit mai bine
acum mai recent simt durerile deasupra stomacului si in urma testelor facute am depistat doar bacteria helicobacter pylori in rest cam toate analizele miau iesit bune
acum am cam 5 zile de cand fac tratament
ospamox 1000
claritromicina 500mg
nexium20mg
am avut 2 zile de durere cand nu m-a lasat deloc durere nu prea mare dar continua
as vrea sa stiu care ar fi urmatorul pass pentru depistarea bolii
poate ca nu mie rau de la bacteria helicobacter pylori ci am alte probleme sau poate ca bacteria helicobacter pylori este asociata cu alta boala
precizez ca sunt administrator la o firma de telecomunicatii iar principala activitate este pe internet... deci obisnuiam sa stau in jur de 10-12 ore chiar in fata calculatorului pana la o ora foarte tarzie
pana acum nu am avut probleme cu stomacul niciodata
5 comentarii
nu prea sunt familiar cu acest site.. unde gasesc mesajul privat ?
Cristian, in dreapta ecranului de la pc gasescti un chenar verde unde scrie modificati profilul dv, dai clic si ajungi pe profilul tau, acolo sint mesajele private.
inca astept un raspuns se pare ca nu stie nimeni..
Cristian, daca ai citit mesajul meu atunci te rog sa urmezi indicatiile si asa vei afla raspunsul.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 33heliobacter pilory
- 3Helicobacter pylori
- 0Analiza la sange sau in scaun H.pylori?
- 7heliobacter pylori
- 6helicobacter pylori iesit la analize, o fi si din cauza fumatului?
- 2Interpretare analize varstnic
- 5Antigen helicobacter pylori
- 7Helicobacter pylori pozitiv la copil de 3 ani jumate
- 5Helicobacter pilory
- 5Helicobacter pylori reaactie tratament
- 1Tratament Helicobacter
- 3Tratamentul minune pt Helicobacte sau teapa?
- 1Hpylori pozitiv - dupa tratament ma simt la fel
- 3Amilaza crescuta, semnal de alarma Helicobacter
- 6Endoscopie pentru gastrita -rugaminte
- 3Helicobacter și reflux
- 0Calprotectina crescută și Helicobacterul Pylori
- 1Interpretare analize helicobacter pylori
- 1Vsh marit
Mai multe informații despre: infectia cu helicobacter pylori
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: