avort la 20 saptamani

sunt insarcinata in 20 de saptamani si bebe al meu are vena cava inferioara foarte groasa, in jurul plamanilor f. mult lichid care nu-i lasa sa se dezvolte si inima ii e impinsa mult spre stanga.medicii nu gasesc cauza si mi-au spus ca mai mult ca sigur fatul nu va supravietui.mi-au spus de posibilitatea unui avort.e foarte periculos la 20 saptamani?locuiesc in spania.va rog sa-mi raspundeti, sunt foarte speriata si nu stiu ce sa fac.
1 comentarii

am si eu un bebe de 5 luni care e lumina ochilor nostri.inainte sa raman insarcinata cu Matei, am mai avut o sarcina, dar cum?? nu aveam in plan inca un copil, luam anticonceptionale, era o perioada in care ma durea ff tare capul si ochii, am fost la medic si mi-a dat un tratament pt cefalee si mi s-a descoperit si o miopie. in urma tratamentului, combinat cu pilulele am ramas totusi insarcinata. am fost la control, sperand ca poate va fi totul in regula cu bebe, dar medicul mi-a zis ca sunt sanse sa aiba mari probleme si ne-a sfatuit sa ne gandim bine ce ne dorim...un copil de care sa-i plangi de mila ca-l vezi bolnav, sau mai rau.sau.un copli sanatos??? asa am renuntat la copil chiar daca mi s-a rupt inima.dar dupa un an...am facut copilul asta ca la carte...ai incredere ca va fi bine...iti spun din experienta

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Va rog, ajutor! Fructe de mare crude in sarcina!
- 0Medici București nasteri stat
- 1Ajutati-ma cu aceste analize
- 1Lama lichidă în fundul de sac Douglas 2.31/1.11 cm
- 1Rezultat amniocenteza
- 1Omfalocel în sarcina 10 săptămâni
- 1Toxoplasma in sarcina
- 1Ciclu in prima luna de sarcina
- 1Sarcina oprita in evolutie
- 0Triplu test interpretare