ROmedic Black Friday:  reduceri la serviciile de promovare a cabinetelor, clinicilor și firmelor medicale

Avc si depresie

20-08-2016
Aura08
Nu este medic/terapeut
Aura08
Buna seara, tatal meu in vârsta de 65 de ani a suferit un AVC, Dna doctor spune ca dpdv neurologic este bine si la externat dar el este depresiv, nu isi poate reveni repeta ca moare, ca nu poate sa mănânce (deși mananca) ca nu iese afara( cu treaba mare) si i-a dat reteta Caviton forte 3Tb (de 3 ori pe zi) clopodidogrel sortis paroxetina si bromazepan, întrebarea mea este la spital mi a zis sa ii dau 2 pastile de bromazepam dar cand mi a dat schema tratamentului apare 1 pastila seara, medicul de familie mi a zis sa ia 2 pastile pe zi, nici nu stiu cum sa ii mai dau, trebuie bromazepam in combinație cu paroxetina sau ii pot da si o pastila de bromazepam dimineata fara paroxetina
1 comentarii
1
21-08-2016, ora 06:40
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Paroxetina merge pe depresie, bromazepamul pe anxietate. Le va primi pe amandoua, cum a zis doctorul.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: