AVC ischemic
Acum 10 zile tata a avut un AVC. Am chemat salvarea, iar dupa aprox 4 ore a fost mutat de la urgente la neurologie.
Diagnosticul este hemiplegie stinga, AVC ischemic, cardioembolic, silvian drept total, HTA, CI si H. fibrilatie atriala permanenta digitalizata.
De cind l-a luat salvarea este in coma. Misca doar piciorul si mina dreapta cind si cind, nu s-a trezit inca deloc.
Este alimentat prin sonda si a primit ca tratament depletive, neurotrofice perfuzabil, antibiotice.
Va rog sa imi spuneti cit mai poate dura aceasta coma? Ce se poate face in acest caz sa il ajutam sa isi revina?
Acum l-au mutat de pe sectia de neurologie la sectia de recuperare inca nu stim ce tratament i se va da.
Diagnosticul este hemiplegie stinga, AVC ischemic, cardioembolic, silvian drept total, HTA, CI si H. fibrilatie atriala permanenta digitalizata.
De cind l-a luat salvarea este in coma. Misca doar piciorul si mina dreapta cind si cind, nu s-a trezit inca deloc.
Este alimentat prin sonda si a primit ca tratament depletive, neurotrofice perfuzabil, antibiotice.
Va rog sa imi spuneti cit mai poate dura aceasta coma? Ce se poate face in acest caz sa il ajutam sa isi revina?
Acum l-au mutat de pe sectia de neurologie la sectia de recuperare inca nu stim ce tratament i se va da.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 0avc ischemic
- 0Sanse de recuperare?
- 1urmari AVC ischemic
- 0avc ischemic silvian drept
- 1Atac ischemic silvian
- 0Senzatie de greutate foarte mare pe tot corpul
- 1edem mana si picior post avc
- 3AVC ISCHEMIC CAZATURA IN CAP, ETC
- 2AVC și ASC
- 3Afecțiuni orl datorate disectiei de artera vertebrala drapta și avc-ului
- 0Avc ischemic cu hemipareza dreapta predominant brahial
- 1Avc ischemic subacut predominant braxial
- 3Dementa vasculara in urma accidentului vascular cerebral
- 0avc ischemic in urma cu 2 saptamani. sanse de refacere ?
- 2Urgent rog pareri ! Tatal meu a suferit un accident vascular ishemic si a ramas cu pareza pe dreapta
- 0Va rog ajutati-ma - AVC ischemic
- 1Diaree post avc
- 1Întrebare pensie de invaliditate
Mai multe informații despre: AVC ischemic
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: