AVC ischemic
Va rog sa-mi spuneti dupa 2 luni de tratament in spital cu anticuagulante si celebrolizin dupa ce va face recuperare va putea sa miste mana si piciorul drept si ce tratamente imi puteti recomanda ptr mama mea care are varsta de 77 ani? Ce tratament mai poate face in continuare ? mentionez ca nici nu vorbeste. VA MULTUMESC ANTICIPAT !
3 comentarii
Nici macar neurologul care supraveghiaza cazul zilnic nu o poate spune cu precizie- daca va misca sau nu mana si piciorul drept, pt ca recuperarea dupa un AVC este variabila de la o persoana la alta. CT(sau RMN) cerebral l-ar ajuta pe neurolog pt a prevedea prognosticul, dar nu cu o precizie de 100%.
unchiul meu a suferit in decembrie 2007 un atac AVC ischemic, lob occipital stang sin in prezen ia urmatorul tratament:MILIGRAMA; PLAVIX; BESARTEC; SORTIS; BERTALOC; CAVENTON; si vede din ce in ce mai rau...dimineata deloc.as avea nevoie de un sfat...Va multumesc!!!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Tratament cu Aricept.. efect secundar: insomnia
- 5nu ne cunoaste, o striga doar pe mama ei moarta, nu mai mananca, nu mai bea nici apa...
- 29accident vascular cerebral
- 5AVC in 2oo8 pe fond de fibrilatie artiala... extractie dentara?
- 10Accident Vascular ajutor!!!!
- 3Tratament AVC raspuns urgent pls!!!
- 8Se poate face RMN la doar doua luni dupa un CT ?
- 5am nevoie de un sfat: Sotul meu de 42 ani a suferit un accident vascular cerebral
- 0Parkinson, accident cerebral...va rog sa ma ajutati
- 1ACV sau altceva?
- 2Sanse supravietuire accident vascular cerebral silvian stang cu inundatie ventriculara
- 5Tatal meu, in urma cu aproape un an, a facut un accident vascular celebral...
- 1probleme post avc
- 2AVC ?
- 2Accident vascular cerebral șanse de supraviețuire
- 0După operație
- 0Accident vascular cerebral ischemic
- 0Avc pers 86 ani
Mai multe informații despre: Accidentul vascular cerebral (AVC)
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: