Atunci cand inghit simt cum 'trosneste' ceva in gat
Am 36 de ani si de 2 luni ai am o problema cu gatul. Atunci cand inghit simt cum 'trosneste' ceva, ca si cum s-ar freca os pe os sau ceva de genul asta ca si cum marul lui adam se freaca de ceva..Acest zgomot apare doar cand inghit in sec atunci cand tin capul drept cand intorc capul stanga sau dreapta si inghit nu se aude nimic. Nu am amigdalele inflamate, ganglioni infracentimetrici, nu ma doare gatul. Mi se pare ca aceasta jena este localizata pe partea dreapta.Cand mananc sau beau nu se aude acest zgomot.
Am facut exudat faringian, ecografie, laringoscopie si Computer Tomograf dar totul este ok spun medicii.Dar poate fi ok cand eu simt acest zgomot in gat cand inghit?
Am facut exudat faringian, ecografie, laringoscopie si Computer Tomograf dar totul este ok spun medicii.Dar poate fi ok cand eu simt acest zgomot in gat cand inghit?
15 comentarii
ueori se depun calcificari pe cartilajele laringelui.. ffind structuri mobile.. poate sa apara acel sunet
nu e o problema dar este avertisment ca trebuei schimbat regimul alimentar
se exclud lactatele, citricele, se reduce cantitate de carne
citeste oe gooogle ce alimente ducla formare ade ciocuri si depuneri de calciu
nu e o problema dar este avertisment ca trebuei schimbat regimul alimentar
se exclud lactatele, citricele, se reduce cantitate de carne
citeste oe gooogle ce alimente ducla formare ade ciocuri si depuneri de calciu
Buna ziua!Domnule doctor in primul rand tin sa va multumesc pentru raspunsul prompt dar as mai avea cateva intrebari daca binevoiti sa-mi raspundeti:
-acum doi ani am avut o operatie de deviatie de sept exista vreo legatura?
-calcificarea nu se vede la computer tomograf?
-cineva mi a zis ca problema mea e un reumatism poate fi vorba de asa ceva?
-daca e calcificare si tin acel regim despre care mi ati zis mai am sanse ca sa fiu iar sanatos ca inainte?
-ati mai intalnit asemenea cazuri?
Va multumesc !
Respect,
-acum doi ani am avut o operatie de deviatie de sept exista vreo legatura?
-calcificarea nu se vede la computer tomograf?
-cineva mi a zis ca problema mea e un reumatism poate fi vorba de asa ceva?
-daca e calcificare si tin acel regim despre care mi ati zis mai am sanse ca sa fiu iar sanatos ca inainte?
-ati mai intalnit asemenea cazuri?
Va multumesc !
Respect,
1. NU
2. se vede de la o anumita dimensiune.. cand sunt mici.. NU s evad
3da, poate fi
4da... cu regim corect.. acele depuneri se pot reabsorbi...
5. da
2. se vede de la o anumita dimensiune.. cand sunt mici.. NU s evad
3da, poate fi
4da... cu regim corect.. acele depuneri se pot reabsorbi...
5. da
Domnul doctor va rog din suflet ajutati-ma cu un regim alimentar adecvat ca sa pot scapa de depunerile de calciu ca eu pe google nu prea am gasit mare lucru.
Multumesc!
Respect,
Multumesc!
Respect,
se exclud complet Lactatele, citricele, strugurii, rosiile
De astazi o sa incep acest regim.
Depunerile de calciu fiind mici ar trebuie teretic sa se absoarba intr-un timp relativ mic teoretic. Domnul doctor imi puteti spune cam in cat timp(aproximativ) as putea sa vad o schimbare?
Va multumesc!
Respect
Depunerile de calciu fiind mici ar trebuie teretic sa se absoarba intr-un timp relativ mic teoretic. Domnul doctor imi puteti spune cam in cat timp(aproximativ) as putea sa vad o schimbare?
Va multumesc!
Respect
Domnule doctor azi am auzit ceva ce m-a cam pus pe ganduri in legatura cu problema ce o am la gat.Cineva mi am zis ca aceasta trosnitura la gat poate fi din cauza unei afectiuni la plamani in cazul meu?Ce parere aveti?
Va multumesc!
Va multumesc!
nu vad nici o legatura intre acele sunete si probelmele pulmonare
De pe 4 septembrie am inceput sa tin regimul ptr calciu.Am fost la un O.R.L si mi a recomadat un scan cu bariu credeti ca ma poate ajuta cu ceva acel scan sa vad problema mea adica ce se intampla acolo?Am inteles ca trebuie sa beau bariu?Nu este toxic? eu stiu ca e o substanta chimica.Dumneavoastra ce spuneti mai are rost sa merg la acest scan ma ajuta cu ceva sau merg degeaba?
Am inteles ca acest scan cu bariu poate face poze in timp ce eu inghit e posibil asa ceva?
E mai bun un scan cu bariu decat un computer tomograf si o laringoscopie?
Multumesc!
Am inteles ca acest scan cu bariu poate face poze in timp ce eu inghit e posibil asa ceva?
E mai bun un scan cu bariu decat un computer tomograf si o laringoscopie?
Multumesc!
Am constatat azi ca atunci cand inghit laringele se ridica in sus.In momentul in care se ridica simt ca se agata de ceva si apoi scapa ca si cum ar avea o piedica in fata si asa apare sunetul foarte deranjant imi vibreaza putin gatul la acest zgomot si chiar se aude din exterior daca persoana din fata mea e foarte aproape de mine.E posibil ca laringele sa se agate in ceva la inghitire sau doar mi se pare?
Multumesc!
Multumesc!
faci tot ce a recomandat medicul.. fara sa.ti pui prea multe intreabari
nu ajuta la nimic doar iti complici lucrurile
cauta o ocupatie interesanta, munceste..si gandestete mai putin la simptome
nu ajuta la nimic doar iti complici lucrurile
cauta o ocupatie interesanta, munceste..si gandestete mai putin la simptome
Salut Johny,
Te rog sa imi spui si mie daca ai aflat ce ai. Pentru ca am aceleasi simtome 100% prezentate de catre tine si au aparut de curand.
Astept un raspund de la tine
Multumesc
Te rog sa imi spui si mie daca ai aflat ce ai. Pentru ca am aceleasi simtome 100% prezentate de catre tine si au aparut de curand.
Astept un raspund de la tine
Multumesc
Buna, vin si eu cu o problema la gat, acum 2 saptamani am primit o minge zdravana in fata la fotbal, aprope era sa lesin. Dupa aceasta lovitura instant a inceput sa ma doara foarte putin gatul la inghitire. Dupa cateva zile a trecut dar acum la 2 saptamani dupa incident a inceput aseara sa ma doara foarte putin tot asa la inghitire iar azdimineata dupa ce m-am trezit am auzit o troznitura in gât și acum mă doare gâtul foarte tare cand înghit, nici nu pot mânca. Durerea este in zona mărului lui adam si la palpare ma doare.
Buna ziua!
Am aceeasi problema. A reusit cineva sa gaseasca cauza si eventual rezolvare? Multumesc!
Am aceeasi problema. A reusit cineva sa gaseasca cauza si eventual rezolvare? Multumesc!
Salut, fix aceeasi problema o am si eu, am fost gripat am avut si relux gasto esofagian si intr-o seara brusc am simtit aceeasi chestie in gat, imi trosneste ceva acolo mereu cand inghit doar cand dau capul putin pe spate nu mai simt am fost la orl mi-a facut si o fibroscopie laringiana si am corzile vocale foarte iritate, dar nu stie de ce simt asa mi-a zis sa fac un CT la gat, la voi s-a vazut pe Ct? A rezolvat cineva problema? Multumesc!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Sughite mereu
- 3bebe sughita
- 7sughit excesiv
- 6de cateva zile, dupa ce mananc imi vine sa ragai si toata mancarea o simt in gat
- 4sughitul
- 7Organism slabit si ameteli.
- 2Diferite simptome, cauza?
- 2Intepatura in ureche atunci cand sughit
- 1Sughit si varsaturi
- 2Sughit acut
Mai multe informații despre: sughitul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: