ROmedic Black Friday:  reduceri la serviciile de promovare a cabinetelor, clinicilor și firmelor medicale

atac cerebral

02-11-2013
anamon
Nu este medic/terapeut
anamon
Unchiul meu a avut un atac cerebral. La inceput a avut doar probleme cu vederea, pentru ca vedea totul dublu. Incepand din a treia zi de internare in spital a inceput sa aiba probleme cu respiratia. La insistentele mele s-au interesat sa vada ce are. I s-a spus o masca de oxigen, pe care si-o scotea tot timpul. Apoi a fost internat timp de trei zile la terapie intensiva, dupa care a fost mutat intr-un salon obisnuit din spital. Incepuse sa poata respira singur, dar traia in lumea lui, vedea caini, pisici peste tot. Iubeste foarte mult animalele. Mi s-a spus ca atacul hemoragic este in mijlocul creierului. Dupa cateva ore a lesinat chiar in fata mea. Nu dadea semne ca are probleme cu respiratia, noroc ca eram eu acolo si am chemat asistenta. Au reusit cam intr-o jumatate de ora sa-l faca sa-si revina cat de cat. Acum este din nou la terapie intensiva. Nu mananca, nu bea apa, nu vorbeste, nu misca. Cate sanse mai sunt sa-si revina?
1 comentarii
0
03-11-2013, ora 22:51
anamon
Nu este medic/terapeut
anamon
Chiar nimeni nu stie nimic! Chiar nimeni nu poate sa-mi dea un sfat?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.