Astept raspuns...va rogg!!!
buna.am 17 ani si sunt ink virgin..am o problema cu penisul..este foarte mic are 6 cm si la erectie 12.este un penis foarte mic...ce sa fac sa am penisul ca toti ceilalti???
2 comentarii
Consulta un medic urolog, poate fi fimoza sau esti mai putin "dotat", dar pt a fi sigur mergi la un medic.
0
14-01-2009, ora 16:16
Terapeut Holistic Niculae Nicuşor (Mr. Nick)
Medicina naturista, complementara, alternativa
Salut,
Un penis in erectie de 12 cm este suficient de mare sa ajunga& sa faca tot ce este necesar, insa ai dreptate, penisul intra in categoria penisurilor mici (9-14 cm - penis mic, 14-17 cm - penis mediu, 17-20 - penis mare si peste 20 de cm - penis foarte mare si foarte rar)...
Consulta un medic urolog sau mai degraba endocrinolog pentru a vedea daca nu cumva suferi de hipogonadism primar, daca nu, mai are timp sa creasca pana la 22-25 de ani cand organismul se opreste total din crestere!
Numai Bine si multa sanatate!
Un penis in erectie de 12 cm este suficient de mare sa ajunga& sa faca tot ce este necesar, insa ai dreptate, penisul intra in categoria penisurilor mici (9-14 cm - penis mic, 14-17 cm - penis mediu, 17-20 - penis mare si peste 20 de cm - penis foarte mare si foarte rar)...
Consulta un medic urolog sau mai degraba endocrinolog pentru a vedea daca nu cumva suferi de hipogonadism primar, daca nu, mai are timp sa creasca pana la 22-25 de ani cand organismul se opreste total din crestere!
Numai Bine si multa sanatate!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 2Analiza urocultura
- 2Durere testicule
- 1Bubita mica pe capul penisului
- 0Disfuncție erectila
- 3Arsura cronica pe canalul penisului
- 2Diabet disfunctie erectila
- 1Masturbare edem umflatura
- 5Piatra la Nivelul glandului- Penis
- 1Penis strâmb
- 124 ani. Prostatita. Calcinate numeroase. Varicocel. Acid uric. Libido 0.