astept raspuns

ultima menstruatie am avuto pe data de 21 iulie 2011 si mi sa terminat pe data de 25.iulie 2011.Pe 5. august 2011 am avut un contact neprotejat iar pe data de 14 august am facut un test de sarcina si mia esit negativ iar pe 15 august mea venit menstruatie(daca pot spune menstruatie fara dureri ca de obicei etc)ce poate fii?menstruatia mea venit mul mai devreme cu cateva zile ce poate fii?
1 comentarii

Daca menstruatia ta este considerabila, ma refer la fluxul sanguin, de fapt cum ar trebui sa fie una normala, abundenta, inseamna ca este posibil o dereglare hormonala, se mai intampla, daca este una mai putin cantitaitiv, mai mult sangerari sa zicem, poate fi si o sarcina, ca sa excluzi ideea asta si sa fii sigura ca nu e vb de asa ceva, cel mai binear fi sa repeti testul la 3 saptamani de la contactul sexual cu risc..atunci ar fi cel mai concludent..

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Drama unui avort
- 7Problema la locul de munca
- 1Am 30 de ani și un penis de 12 cm în erecție.
- 1Daca ma las de masturbare scap de problemele mele?
- 3Un sfat.
- 4Acuzare pe nedrept de viol
- 5Sexul oral in viața de cuplu între soți ce părere aveți
- 0Am o intrebare penteu voi fetele
- 3Am 34 de ani dar parca as avea 5 ani. Fac sex, dar eu nu simt nimic, deloc, nici o secunda
- 1Excitare. După primul contact sexual, mi-am pierdut pur și simplu atracția si cheful fata de el.