aslo mare
in exudat faringian mi-a iesit strptococ b hemolitic gr. c
am urmat trat. cu zanocin de 400mg.timp de 10 zile fiindca la acest med. a iesit sensibil.nu pot sa fac moldamin pt. sunt alergica.
am frisoane, dureri de articulatii si precordiale
ce ma sfatuiti?
am urmat trat. cu zanocin de 400mg.timp de 10 zile fiindca la acest med. a iesit sensibil.nu pot sa fac moldamin pt. sunt alergica.
am frisoane, dureri de articulatii si precordiale
ce ma sfatuiti?
3 comentarii
la 3 saptamani de la tratament trebue sa repetati exudatul faringian, obligatoriu cu antibiograma. Daca aveti amigdalele criptice trebue sa faceti un tratament local, criptolizis se numeste. si ca tratament pentru articulatii.un antiinflamator (ketoprofen, refen, indometacina, diclofenac) ce crede medicul dumneavoastra de familie. -
am avut Streptococ Beta Hemolitic, aslo 600, am facut tratament cu penicilina 2 saptamani din 6 in 6 ore apoi urmat de augmentin forte 1 saptamana din cauza unei inflamatii ca urmare a administrarii penicilinei, dupa 1 luna am repetat analizele si aslo era 250.. iar apoi dupa 3 luni am repetat iarasi analizele streptococul fiind absent, aslo 400.. iar fibrinogenul 435 restul analizelor inclusiv si proteina C au fost incadrate in valori normale. Ce ma sfatuiti in cazul acesta ?
Va Multumesc.
Va Multumesc.
ASLO.. este reactia organizmului la infectia cu streptococ.
Poate fi si de la infectii dentare.. dar mai des de la amigdale.
trebue sa te vada la ORL.
dac amigdalele sunt hipertrofiate sau criptice. cu cazeum.. trebue sa le scoti sau sa faci criptolizis
Poate fi si de la infectii dentare.. dar mai des de la amigdale.
trebue sa te vada la ORL.
dac amigdalele sunt hipertrofiate sau criptice. cu cazeum.. trebue sa le scoti sau sa faci criptolizis
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5ASLO
- 4ASLO-800
- 0ASLO 850
- 0DESPRE ASLO
- 4Aslo marit!
- 3infectie cu streptococ beta hemolitia si ASLO marit
- 4referito ASLO pentru un baietel de 11 ani
- 2Analiza ASLO
- 7Aslo marit
- 3Aslo mare
- 3Analize sange