Aslo marit 290
Buna ziua,
In urma unor analize de rutina pe care le-am facut, am analiza de ASLO 290, val.normala fiind <=200. In luna februarie a acestui an am avut o amigdalita, pe care am tratat-o fara antibiotic.Este grava valoare acesteia, medicul de fam.spunandu-mi ca va trebui sa fac injectii cu Moldamin...?
Ce sa fac, sa mai repet analiza si alta clinica?
In urma unor analize de rutina pe care le-am facut, am analiza de ASLO 290, val.normala fiind <=200. In luna februarie a acestui an am avut o amigdalita, pe care am tratat-o fara antibiotic.Este grava valoare acesteia, medicul de fam.spunandu-mi ca va trebui sa fac injectii cu Moldamin...?
Ce sa fac, sa mai repet analiza si alta clinica?
5 comentarii
Ce varsta aveti? Aveti probleme cardiace? Ati avut reumatism in copilarie? Locuiti cu cineva cu boala cardiaca reumatismala? Sunteti cadru medical sau educator/invatator/profesor la gimnaziu?
Buna ziua, am 39 ani.
Nu stiu dc am probleme cardiace, probleme cu reumatism in copilarie nu am avut, si nici pe cineva in fam.cu problme.Nu sunt cardul medical si nici in domeniul invatamantului nu lucrez, sunt casnica.Uneori, poate odata de doua ori pe luna mai simt ca imi bate inima cateva sec.mai tare.Multumesc
Nu stiu dc am probleme cardiace, probleme cu reumatism in copilarie nu am avut, si nici pe cineva in fam.cu problme.Nu sunt cardul medical si nici in domeniul invatamantului nu lucrez, sunt casnica.Uneori, poate odata de doua ori pe luna mai simt ca imi bate inima cateva sec.mai tare.Multumesc
Nu aveti nevoie de moldamin. Nu va mai faceti aslo. Nu se trateaza analizele.
Multumesc, deci sa nu fiu ingrijorata de val.aceasta de 290, si sa nu mai repet odata analiza la alt laborator?
O zi frumoasa si sanatate va doresc!
O zi frumoasa si sanatate va doresc!
Nu mai repetati. Nu trebuia facuta nici aceasta.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Interpreatare ASLO naravas si VSH mic
- 6aslo marit.. 400
- 5ASLO
- 3ASLO marit
- 34STREPTOCOCCINUM - remediu valoros contra ASLO marit
- 3vsh mare aslo mic
- 1aslo cantitativ 639 si implantul dentar
- 5Vizita medicala pentru adminiterea in MAI
- 4referito ASLO pentru un baietel de 11 ani
- 2Analiza ASLO
- 7Aslo marit