as vrea sa stiu

11-06-2010
ana1990
Nu este medic/terapeut
ana1990
am 19 ani si de curand mi-am inceput viata sexuala, am facut de 2 ori pana acum intr-un interval de 2 saptamani, insa a doua zi, dupa actul sexual simteam nevoia sa urinez foarte des si aveam usturimi chiar insuportabile. Au trecut 5 zile de la ultimul contact si inca urinez des si uneori am usturimi. Tind sa cred ca asa e la inceput, sincer n-am simtit nicio placere, mai mult durere si mi-e frica sa nu patesc la fel si data viitoare. De ce se intampla asa?mentionez k nu m-am excitat prea tare, nu stiu de ce poate de frica. Astept un raspuns, un sfat. Multumesc !
1 comentarii
0
11-06-2010, ora 16:55
soryna151
Nu este medic/terapeut
soryna151
buna ziua, am o nelamurire si sper din suflet ca ma puteti ajuta : sunt casatorita de 6 ani si pana acum an intretinut relatii sexuale doar cu sotul meu, dar am avut o escapada si am avut un alt partener care dupa contactul sexual cu mine a spus ca i a aprut o roseata pe penis dupa a doua zi. precizez ca sotul meu nu sa plans niciodata de ceva asemanator, Oare am ceva boala la care eu si sotul meu suntem expusi si ne sesizam nicio schimbare ? Va rog frumos sa-mi raspunda cineva ca mie foarte frica
Adaugă un comentariu / răspuns