As dori un sfat, va multumesc

Buna-ziua.V-as ruga frumos sa ma ajutati sa mi dau seama c probleme am, macar cu o sugestie.
Din cand in cand, am un fel de, eu le zic atacuri de panica, dar asta pt ca nu stiu de fapt ceea ce sunt, cu urmatoarele caracteristici: imi scade sau imi creste tensuine brusc, dupa care semi-surzesc cu urcehea dreapta, respir din ce in ce mai greu, vad incetosat si ma iau ametelile rau de tot. urmate de o tenaspiratie rece.toate astea cam 5 minute in ordinea descrierii simtomelor.apoi auzul imi revine si in alte 5 minute imi revin.nush ce am dar treaba aceasta se intampla din senin.si uneori se intampla, scurt, sa-mi pierd si cunostiinta.dar mai rar.de vreo 3 ori pana acum.
astea ar fi din cand in cand.in general am impresia k am o stare de oboseala permanenta si lipsa de putere si multa greata si probleme la stomac, can asta este. va rog frumos as avea nevoie de o parere, de o indrumare spre un medic, sau eventual o sugestie, un posibil tratament, dak este ceva ushor, ceva lipsa de anumite substante.
Va multumesc anticipat,
Monica
Din cand in cand, am un fel de, eu le zic atacuri de panica, dar asta pt ca nu stiu de fapt ceea ce sunt, cu urmatoarele caracteristici: imi scade sau imi creste tensuine brusc, dupa care semi-surzesc cu urcehea dreapta, respir din ce in ce mai greu, vad incetosat si ma iau ametelile rau de tot. urmate de o tenaspiratie rece.toate astea cam 5 minute in ordinea descrierii simtomelor.apoi auzul imi revine si in alte 5 minute imi revin.nush ce am dar treaba aceasta se intampla din senin.si uneori se intampla, scurt, sa-mi pierd si cunostiinta.dar mai rar.de vreo 3 ori pana acum.
astea ar fi din cand in cand.in general am impresia k am o stare de oboseala permanenta si lipsa de putere si multa greata si probleme la stomac, can asta este. va rog frumos as avea nevoie de o parere, de o indrumare spre un medic, sau eventual o sugestie, un posibil tratament, dak este ceva ushor, ceva lipsa de anumite substante.
Va multumesc anticipat,
Monica
2 comentarii

Buna ziua !
Va recomand o internare in clinica ORL. Pentru a investiga urechea interna.
este posibil sa fie vorba de Boala Menier.
Va recomand o internare in clinica ORL. Pentru a investiga urechea interna.
este posibil sa fie vorba de Boala Menier.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 2O recomandare de la un medic cu ce pot înlocui Stresclean Forte?
- 2Interpretare Angio RMN cerebral (arterial/venos)nativ și cu substanță de contrast
- 3Torticolis de la scolioza?
- 1În cazul unui AVC hemoragic 60 % partea dreapta a creierului
- 1Amorteala la picior
- 2Mici dureri de cap si de ceafa
- 0Ajutor! Tic sau afectare neurologică la copil de 8 ani?
- 1Epuizare fizica oboseala memorie slaba amnezie energie insuficienta
- 2Citire CT va rog
- 2Nevralgie cervicală și Tinitus sever