Artroza
Sunt o persoana in virsta de 57 ani, 1.68 inaltime si 74 kg.Diagnosticata cu artroza(RMN), ostopenie 1, 8.Sunt operata din 1997 histerectomie totala + anexe.Simptome: arsura insotita de usturime in spate cuprinzind coloana si partea stinga in special cind stau pe scaun sau culcata, mai ales noaptea cu o intensitate maxima.Am facut diverse analize in august 2010 la singe, eco tiroida, test Papanicolau, toate iesind ok, urocultura(negativa) test osteoporoza(osteopenie 1, 8).
Rugamintea mea e daca puteti sa-mi spuneti, daca toate aceste simptome pot fi cauzate de artroza.Va rog sa-mi indicati un cabinet de specialitate ptr. a ma prezenta in vederea stabiliri diagnosticului.
In speranta ca imi veti da un raspuns, va multumesc anticipat.
Rugamintea mea e daca puteti sa-mi spuneti, daca toate aceste simptome pot fi cauzate de artroza.Va rog sa-mi indicati un cabinet de specialitate ptr. a ma prezenta in vederea stabiliri diagnosticului.
In speranta ca imi veti da un raspuns, va multumesc anticipat.
1 comentarii
Buna seara!
Patologia coloanei vertebrale este, in Romania, in sarcina neurochirurgilor. Poate fi si artroza zygo-apofizara o sursa minora de dureri, insa de obicei este vorba despre un sindrom compresiv ( de tip hernie de disc sau stenoza canalului vertebral).
Prin urmare, consultati un neurochirurg.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Glezna si Picior
Patologia coloanei vertebrale este, in Romania, in sarcina neurochirurgilor. Poate fi si artroza zygo-apofizara o sursa minora de dureri, insa de obicei este vorba despre un sindrom compresiv ( de tip hernie de disc sau stenoza canalului vertebral).
Prin urmare, consultati un neurochirurg.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Glezna si Picior
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 13durere la glezna
- 5Artroza deformanta
- 20Artroza si leziune de menisc
- 0spondiloza sau artroza
- 4Piascledine si antiinflamatoare
- 0artroza cervicala si depresie, anxietate, atacuri de panica
- 0artroza cervicala
- 0artroza, nevoie de opinie
- 3artroza si munca pe teren
- 5artroza picior (halux rigidus)
- 2Artroza in stare incipienta - exercitii fizice.
- 5Artroza patelo-femurala stg incipienta
- 10crepitatii si durere coate
- 6artroza lombara
- 1Artroza glezna
- 7Artroza tibiotarsiana dreapta
- 1Artroza tratament
Mai multe informații despre: Artroza
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: