aritmii
![cula](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Buna seara am mai postat intrebari pe forum fara insa raspunsuri concrete, insa mai intreb inca o data. Am 32 ani, si am aritmii de 5 ani. Doctorii care m--au cosultat nu mi-au recomandat decit radiografii care au iesit in regula.Aceste aritmii se manifesta ori dupa o perioada de stress continuu, ori in stare de repaus. Le pot avea pe o perioada foarte indelungata,.in ultimul timp sint in jur de 7-8 aritmii pe zi.Pulsul ramine normal, tensiunea arteriala este buna, ce tratament homeopat as putea urma?Am mai multa incredere in plante decit in celelalte domenii.Va multumesc anticipat
1 comentarii
![drweather](/arata_img.php?img=cont_34479.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Acu sa-ti spun sincer, cu inima nu prea e de joaca.sportivii aia care mai mor din cind in cind de inima cam de la o aritmie li se trage.
In primul rind e de stiut CE FEL DE ARITMIE ESTE.Imposibil sa nu ti se fi facut vreun EKG.dar probabil cind ti l-au facut nu aveai aritmia si era normal.mergi la un cardiolog sa iti monteze un Holter.Asta e un aparat ce inregistreaza continuu ekg in 24 de ore, iar cid tu simti aritmia apsi pe un buton si ea e marcata
Si pin ala urma ce intelegi de fapt prin aritmie?extrasistola (adica inima ia o paua mai lunga) sau batai al einimii neregulate?sau batai acelerate brusc?e f important care e categoria pentru ca fiecare are tratamentul ei.
In primul rind e de stiut CE FEL DE ARITMIE ESTE.Imposibil sa nu ti se fi facut vreun EKG.dar probabil cind ti l-au facut nu aveai aritmia si era normal.mergi la un cardiolog sa iti monteze un Holter.Asta e un aparat ce inregistreaza continuu ekg in 24 de ore, iar cid tu simti aritmia apsi pe un buton si ea e marcata
Si pin ala urma ce intelegi de fapt prin aritmie?extrasistola (adica inima ia o paua mai lunga) sau batai al einimii neregulate?sau batai acelerate brusc?e f important care e categoria pentru ca fiecare are tratamentul ei.
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Medicamente homeopatice cu sau fara prescriptie?
- 4Reacții adverse duo și plus
- 1O părere, masturbare
- 0Cât timp tine un tratament homeopat?
- 1Pot sau nu sa donez va rog?
- 1Experienta mea cu Sedatif PC
- 2Medici homeopati Romania
- 0Homeopat - endocrinologie - noduli tiroidieni
- 4Homeopatia si TVP
- 12Remedii pt depresie si anxietate