Anxietate sau altceva? neliniște interioara, dureri de cap, apăsarea în piept furnicături în palme

Bună, numele meu esteCatalina, 31 ani, și sufăr de tulb anxioasa de câțiva ani, cu zile bune și mai puțin bune, pana în acest moment. Urmez tratament cu eglonyl 1 cps/zi, serlift100mg/1 zi și bromazepam 1/zi seara la somn, toate bune și frumoase pana acum când viata mia fost iară data peste cap.Socrul meu a fost diagnosticat cu cancer pulmonar metastatic, iar pe zi ce trece starea i se degradează, eu fiind cea care umbla cu el prin spitale, casa etc.Ideea este ca treaba asta ma afectat foarte tare iar de ceva vreme su apărut iarăși stările nasoale:insomnii, stare de neliniște interioara, dureri de cap, apăsarea în piept furnicături în palme și multe altele pe lângă faptul ca, gândului sta doar la el, mias dori tare mult sa pot fi mai detasata puțin, sa nu ma mai imploc atât de mult sufletește pt ca nu îmi face bine dar nu pot chiar nu pot, asa îmi este sufletul.Stau și ma gândesc oare pastilele sa nu își mai facă efectul?Menționez ca tratamentul îl urmez de ceva vreme
3 comentarii

Vorbiti cu dr. Poate va schimba ceva la tratament sa va stabilizeze. Treceti printr-o perioada delicata. Si cineva fara nicio boala ar suferi. Rugati-va sa depasiti aceasta etapa cu bine.

Mulțumesc pentru răspuns!!Inițial doza de serlift era de 50 1 cps/zi, după vizita la medic, doza sa mărit, la 100 dar sincera sa fiu nu știu cât de mult ma ajuta, în plus după ce iau serliftul 10 15 min am stare de neliniște și amețeală.

E posibil sa se intample acest lucru in prima luna de tratament marit.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 17Dubla personalitate
- 0Stop!!!Gata, nu se mai poate asa
- 2Îmi doream mult sa devin doctor.Visele mele s-au năruit rand pe rand de-a lungul timpului
- 10Este adevarat ca psihiatrii sunt mai tulburati psihic ca pacientii?
- 4Dependenta de Jocuri de Noroc - Povestea mea de cosmar
- 5Sevraj tratament psihiatric
- 1Stare avansata de uscăciune a gurii
- 1Mania persecuției
- 2Negativismul se poate lua/transmite verbal?
- 0Gândit pesimist apoi respirație ingreunata
Mai multe informații despre: apartinatorii persoanelor cu cancer
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: