anticonceptionale

Buna ziua.Azi, dupa 6 luni mi-a venit menstruatia. Ginecologul, in luna aprilie cand am fost la control, mi-a spus sa iau pastile de dostinex in 2 zile, iar din prima zi a menstruatiei sa iua anticonceptionale Artizia, timp de 21 de zile.Problema este ca nu mi-a specifica daca dupa o luna de zile o sa mai trebuiasca. Am nevoie de un sfat. Plus ca am 8 luni de cand am avut in familie un deces si ma ingras fara sa mananc.
1 comentarii

Cel mai probabil ginecologul a considerat sa iei anticonceptionalele in continuare, intrucat niciun medic nu recomanda anticonceptionale pentru o luna doar. Sa le iei minim 3 luni. Dupa cele 21 de zile, faci pauza 7, si incepi o noua folie in aceeasi zi a saptamanii in care ai inceput prima folie.
Doar o luna de administrare a anticonceptionalelor nu este suficient pentru a-ti rezolva problemele. Ingrasarea produsa de anticonceptionale este ultimul lucru la care ar trebui sa te gandesti, sanatatea este pe primul plan. Oricum, nu este o regula sa te ingrasi de la pilulele contraceptive, multe femei nu se ingrasa, atata timp cat nu mananci mai mult decat de obicei, nu te vei ingrasa.
Doar o luna de administrare a anticonceptionalelor nu este suficient pentru a-ti rezolva problemele. Ingrasarea produsa de anticonceptionale este ultimul lucru la care ar trebui sa te gandesti, sanatatea este pe primul plan. Oricum, nu este o regula sa te ingrasi de la pilulele contraceptive, multe femei nu se ingrasa, atata timp cat nu mananci mai mult decat de obicei, nu te vei ingrasa.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Drama unui avort
- 7Problema la locul de munca
- 1Am 30 de ani și un penis de 12 cm în erecție.
- 1Daca ma las de masturbare scap de problemele mele?
- 3Un sfat.
- 4Acuzare pe nedrept de viol
- 5Sexul oral in viața de cuplu între soți ce părere aveți
- 0Am o intrebare penteu voi fetele
- 3Am 34 de ani dar parca as avea 5 ani. Fac sex, dar eu nu simt nimic, deloc, nici o secunda
- 1Excitare. După primul contact sexual, mi-am pierdut pur și simplu atracția si cheful fata de el.