anticonceptionale

24-05-2012
adrianav
Nu este medic/terapeut
adrianav
Buna ziua.Azi, dupa 6 luni mi-a venit menstruatia. Ginecologul, in luna aprilie cand am fost la control, mi-a spus sa iau pastile de dostinex in 2 zile, iar din prima zi a menstruatiei sa iua anticonceptionale Artizia, timp de 21 de zile.Problema este ca nu mi-a specifica daca dupa o luna de zile o sa mai trebuiasca. Am nevoie de un sfat. Plus ca am 8 luni de cand am avut in familie un deces si ma ingras fara sa mananc.
1 comentarii
0
24-05-2012, ora 12:19
otilia107
Nu este medic/terapeut
otilia107
Cel mai probabil ginecologul a considerat sa iei anticonceptionalele in continuare, intrucat niciun medic nu recomanda anticonceptionale pentru o luna doar. Sa le iei minim 3 luni. Dupa cele 21 de zile, faci pauza 7, si incepi o noua folie in aceeasi zi a saptamanii in care ai inceput prima folie.
Doar o luna de administrare a anticonceptionalelor nu este suficient pentru a-ti rezolva problemele. Ingrasarea produsa de anticonceptionale este ultimul lucru la care ar trebui sa te gandesti, sanatatea este pe primul plan. Oricum, nu este o regula sa te ingrasi de la pilulele contraceptive, multe femei nu se ingrasa, atata timp cat nu mananci mai mult decat de obicei, nu te vei ingrasa.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.