Anticonceptionale
Buna ziua vreau si eu sa stiu daca am ramas insarcinata, eu am lu- at pastila sambata la ora 24:20 si acum am lu-at pastila la ora 00:15 luni am ramas insarcinata
2 comentarii
Buna ziua,
din pacate nimeni nu va poate spune cu siguranta pe internet daca ati ramas sau nu insarcinata; fiecare organism reactioneaza diferit. Va recomandam ca in cazul in care va intarzie menstruatia sa faceti un test de sarcina, acesta este singurul care va poate spune daca ati ramas insarcinata
O zi buna,
Clinica Medicala Marie Stopes Romania International
din pacate nimeni nu va poate spune cu siguranta pe internet daca ati ramas sau nu insarcinata; fiecare organism reactioneaza diferit. Va recomandam ca in cazul in care va intarzie menstruatia sa faceti un test de sarcina, acesta este singurul care va poate spune daca ati ramas insarcinata
O zi buna,
Clinica Medicala Marie Stopes Romania International
Buna ziua, eu iau pastile Desorelle si in ultimele zile din folie am mai luat 2 pastila.deci fiind vineri am luat-o normal, apoi dupa cateva ore am crezut ca e sambata si am luat-o si pe cea de sambata fiind maine.maine fiind sambata mai i-au o pastila din alta folie sau numai iau nimic si astept ziua de duminica sa iau ultima pastila din folie.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4sunt gravida?
- 118sexul neprotejat dupa menstruatie
- 4pot fi insarcinata?
- 3ce sanse am sa fiu gravida daca in luna decembrie nu a terminat inauntru si mi-a venit ciclu?
- 3sunt sau nu insarcinata?
- 5prezervativul rupt, postinor 2, menstruatie intarziata = sarcina?
- 5Este posibila o sarcină?
- 4mi-a intarziat menstruatia... sarcina?
- 6pelicule nonoxinol imediat dupa contactul sexual = sarcina?
- 3sarcina sau premenopauza
- 3pot rămâne însărcinată cu lichid preseminal?
- 2e posibil sa fiu gravida?
- 7Sunt insarcinata ?! Ce pot lua ca sa previn asta.!?
- 2Infectie sau sarcina??
- 5Sarcina??
- 1Insarcinata sau nu?Vreau un raspuns.
- 0Sunt insarcinata?
- 0Sunt gravida?
- 1Îngrijorare în legătură cu peeting
- 2Oare sunt însărcinată?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: