Analize urina

De cateva zile am simtit o presiune in zona abdomenului si am avut dificultati la urinare. Ma asezam pe toaleta si cand sa urinez imi lua mai mult timp. De asemenea imi e greata frecvent si cu zile inainte am simtit dureri de spate. (Acum nu mai am dureri de spate, uneori am in abdomen dar nu sunt puternice).
Am fost la medicul de familie si mi-a recomandat sa fac sumar de urina + urocultura. le-am facut si astea sunt rezultatele:
relativ frecvente celule epitaliale scuamoase, leucocite frecvente, hematii frecvente, rare microcristale caox, bacil mobili.
Iar urocultura a iesit negativa.
Imi puteti spune va rog cam ce as avea? mi s-a zis de la medicul de familie ca nu e infectie urinara, si sa merg sa fac un ecograf. O sa merg luni dar pana atunci chiar as vrea sa stiu cat de grav e, daca e cazul sa ma prezint la urgente. Sper ca ma poate ajuta cineva.
Am fost la medicul de familie si mi-a recomandat sa fac sumar de urina + urocultura. le-am facut si astea sunt rezultatele:
relativ frecvente celule epitaliale scuamoase, leucocite frecvente, hematii frecvente, rare microcristale caox, bacil mobili.
Iar urocultura a iesit negativa.
Imi puteti spune va rog cam ce as avea? mi s-a zis de la medicul de familie ca nu e infectie urinara, si sa merg sa fac un ecograf. O sa merg luni dar pana atunci chiar as vrea sa stiu cat de grav e, daca e cazul sa ma prezint la urgente. Sper ca ma poate ajuta cineva.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2sediment urinar
- 3Pot sa scap de anexita?
- 4leucocite in urina fetita de 6 ani
- 4abundente hematii si leucocite in urina?
- 0rezultat analize sange si urina
- 0analize urina
- 0uree serica scazuta
- 3Interpretare analiza urina copii
- 1Rezultate analize sange si urina
- 1sumar urina -valori crescute copil 12 ani.
- 1Infecție urinară ?
- 0Va rog ajutați-mă cu interpretarea acestor analize sumar urina
- 0Examen urina
- 0Sumar de urina
- 0Ajutor interpretare analiza sediment urinar
- 0Analiza urina-hematii
- 4Bună ziua, as vrea să știu de ce persista nitriții in urina
- 0Sumar urina interpretare
Mai multe informații despre: analize urina analize de urina
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: