Analize urina
De cateva zile am simtit o presiune in zona abdomenului si am avut dificultati la urinare. Ma asezam pe toaleta si cand sa urinez imi lua mai mult timp. De asemenea imi e greata frecvent si cu zile inainte am simtit dureri de spate. (Acum nu mai am dureri de spate, uneori am in abdomen dar nu sunt puternice).
Am fost la medicul de familie si mi-a recomandat sa fac sumar de urina + urocultura. le-am facut si astea sunt rezultatele:
relativ frecvente celule epitaliale scuamoase, leucocite frecvente, hematii frecvente, rare microcristale caox, bacil mobili.
Iar urocultura a iesit negativa.
Imi puteti spune va rog cam ce as avea? mi s-a zis de la medicul de familie ca nu e infectie urinara, si sa merg sa fac un ecograf. O sa merg luni dar pana atunci chiar as vrea sa stiu cat de grav e, daca e cazul sa ma prezint la urgente. Sper ca ma poate ajuta cineva.
Am fost la medicul de familie si mi-a recomandat sa fac sumar de urina + urocultura. le-am facut si astea sunt rezultatele:
relativ frecvente celule epitaliale scuamoase, leucocite frecvente, hematii frecvente, rare microcristale caox, bacil mobili.
Iar urocultura a iesit negativa.
Imi puteti spune va rog cam ce as avea? mi s-a zis de la medicul de familie ca nu e infectie urinara, si sa merg sa fac un ecograf. O sa merg luni dar pana atunci chiar as vrea sa stiu cat de grav e, daca e cazul sa ma prezint la urgente. Sper ca ma poate ajuta cineva.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3cervicartroza
- 2Explicatii analiza urina
- 2Examen urina
- 2interpretare analiza urina (multumesc)
- 8rog interpretare analize urina
- 4Analize urina si urocultura!!
- 2interpretare analize sange si urina
- 4analize sumar urina si urocultura. Rog interpretare!
- 0analize la urina la copil 2 ani
- 3neaparat 4 ore fara urinare sau prima urina de dimineata pt a da urocultura?
- 0analize urina
- 0Analize Urina
- 0Urina - sediment
- 3Analize urina - si nu le prea inteleg
- 2Proteine in urina
- 2interpretare analize urina si posibil talasemie minora la fetita de 2 ani si jumatate
- 0Analize la urina, la sediment urinar
- 0Densitate urina la 11 luni!
Mai multe informații despre: analize urina analize de urina
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: