Analize medicale
Am fost cu tatal meu la un medic alergolog in legatura cu alergia pe care o avea (umflarea buzei inferioare sau superioare), iar doctorul i-a sugerat sa faca urmatoarele serii de analize:
- AC ANTI TOXOCARA CANIS IgG
- HLG
- VSH
- TGP
- CREATININA SERICA
- IgE TOTAL SERIC/CANTITATIV
- COMPLEMENT SERIC
- EXAMEN FARINGIAN
- UROCULTURA
- EXAMEN COPROPARAZITOLOGIC
Am rugamintea daca puteti sa-mi spuneti cam cat credeti ca fac toate analizele astea, un pret aproximativ. Am fost la cateva clinici de aici si mi-au zis ca in jur de 500lei..se poate asa ceva, plus ca unele i le-a dat sa le faca gartuit si s-au scuzat ca nu au fonduri pt a le face gratuit. Multumesc din suflet si astept raspunsul de la dvs cat mai repede posibil..
- AC ANTI TOXOCARA CANIS IgG
- HLG
- VSH
- TGP
- CREATININA SERICA
- IgE TOTAL SERIC/CANTITATIV
- COMPLEMENT SERIC
- EXAMEN FARINGIAN
- UROCULTURA
- EXAMEN COPROPARAZITOLOGIC
Am rugamintea daca puteti sa-mi spuneti cam cat credeti ca fac toate analizele astea, un pret aproximativ. Am fost la cateva clinici de aici si mi-au zis ca in jur de 500lei..se poate asa ceva, plus ca unele i le-a dat sa le faca gartuit si s-au scuzat ca nu au fonduri pt a le face gratuit. Multumesc din suflet si astept raspunsul de la dvs cat mai repede posibil..
4 comentarii
Buna seara,
intr-adevar multe sunt gratuite cu trimitere de la medicul de familie..30 de zile valabila trimiterea.
Cei de facut:
- cere o trimitere pt. cele ce sunt gratuite;
- asteapta pana in data de 1-5 ale unei luni..ex.luna mai..si vor fii fonduri,..stiai ca DOAR atunci sau sigur doar in per.1-3 ale luni..sunt fonduri?
- unele se platesc..NU vei depasi 150 lei DACA, faci asa..
Sanatate si O seara buna.
intr-adevar multe sunt gratuite cu trimitere de la medicul de familie..30 de zile valabila trimiterea.
Cei de facut:
- cere o trimitere pt. cele ce sunt gratuite;
- asteapta pana in data de 1-5 ale unei luni..ex.luna mai..si vor fii fonduri,..stiai ca DOAR atunci sau sigur doar in per.1-3 ale luni..sunt fonduri?
- unele se platesc..NU vei depasi 150 lei DACA, faci asa..
Sanatate si O seara buna.
Multumesc mult pentru sfat...am fost la clinica unde era programat taticul meu la sfarsitul lunii martie si mi-au zis sa revin cu un telefon dupa 1 aprilie..am sunat chiar pe 2 aprilie si mi-au zis ca nu au fonduri...acum o sa incerc si dupa 1 mai dar nu stiu daca imi va mai fi valabil biletul de trimitere de la dr alergolog.dar sa merg la doctorul de familie si o sa-i cer o trimitere.
Multumesc inca o data si dvs sanatate multa.
Multumesc inca o data si dvs sanatate multa.
De ce sa incerci sa suni??
In zilele noastre mai CREZI pe cineva corect sa-ti zica?: DA, veniti..avem multe..fonduri..
nu, draga,
probabil ca 1 mai e liber, dar sa ai trimiterea la indemana si pe 2 mai dim. devreme (ora 7) te prezinti la analize si..sigur vei avea surprize placute,
Sanatate si UN PASTE LINISTIT!
In zilele noastre mai CREZI pe cineva corect sa-ti zica?: DA, veniti..avem multe..fonduri..
nu, draga,
probabil ca 1 mai e liber, dar sa ai trimiterea la indemana si pe 2 mai dim. devreme (ora 7) te prezinti la analize si..sigur vei avea surprize placute,
Sanatate si UN PASTE LINISTIT!
Multumesc mult...asta am sa fac...UN PASTE FERICIT, CU SANATATE SI MULTA LINISTE SUFLETASCA
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Interpretare analize medicale
- 5interpretare analize medicale
- 4Analize copil 8 ani
- 3Valori mari biochimie: colesterol, hematologie
- 3sifilis..analize angajare
- 3FSH 27 - ce inseamna?
- 2explicatie analize medicale
- 5Ag HBs si Anti HBc, ambele pozitive - ce trebuie sa fac?
- 11Interpretare analiza medicala Epstein Barr
- 3raport de analize medicale
- 4Sotul meu are greturi serioase dupa fiecare masa...
- 26Exista vreo sansa sa NU am lupus...?
- 3interpretare rezultate analize
- 7Analize ginecologice
- 4Interpretare analize
- 3analize proaste de 5 ani
- 3tpha.. va rog
- 2Analize medicale
- 1Buna ziua interpretare analize va rog frumos
- 2examen microscopic al secreţiei vaginale
Mai multe informații despre: analizele medicale
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: