amortesc degetele si durere omoplat drept
Va rog frumos,
de 3 luni imi amortesc degetele (mic, mijlociu, inelar) de cateva ori pe zi si noaptea, dupa care am o durere supotabila pana la umar pe toata mana dreapta. Concomitent cu aceasta amorteala de o luna incoace am si o durere surda in omoplatul drept. Sunt cardiaca luata in evidenta din 1986. Rog o indrumare!! Ma gandesc ca ar fi ceva in legatura cu inima.
Multumesc,
Ioana P.
de 3 luni imi amortesc degetele (mic, mijlociu, inelar) de cateva ori pe zi si noaptea, dupa care am o durere supotabila pana la umar pe toata mana dreapta. Concomitent cu aceasta amorteala de o luna incoace am si o durere surda in omoplatul drept. Sunt cardiaca luata in evidenta din 1986. Rog o indrumare!! Ma gandesc ca ar fi ceva in legatura cu inima.
Multumesc,
Ioana P.
1 comentarii
Un remediu homeopat ar face minuni la aceste simptome. Remediul reiese destul de evident deja din cele descrise mai sus, dar trebuie verificat printr-o anamneza homeopata. Se intalneste la 80% din toti cu probleme cardiace (si nu numai).
Consultati un medic homeopat care va poate ajuta repede si eficient.
Consultati un medic homeopat care va poate ajuta repede si eficient.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Dimethyl Fumarate
- 1Despre memorie si uitare
- 2În cazul unui AVC hemoragic ?
- 2Tratament epilepsie
- 0Se poate obține grad de handicap sau pensie cu discopatie lombară? Și pot avea două grade?
- 1Intrerupere tratament - Scleroza multipla
- 2Suspecta scleroza multipla
- 1Autism adulti
- 5Ajutor! Posibil SLA?
- 0Vertij vindecat - există tratament