Ameteli si stari de panica !

147 comentarii 1 234 5 Înainte ›
0
21-09-2009, ora 16:29
Terapeut Holistic Niculae Nicuşor (Mr. Nick)
Medicina naturista, complementara, alternativa
Bv, fă ce-ţi spune psihiatra...mult succes şi însănătoşire grabnică!

Cu deosebit de multă plăcere şi deferenţă,
Mister NICK;)
0
22-09-2009, ora 13:30
Everywhere
Nu este medic/terapeut
Everywhere
Am luat rezultatul la analize, la fier sunt praf, anemie nu am, sau chestii de genu si mi-a zis sa mai stau asa o luna sa iau pastile numai pt ce am akm nevoie fier magneziu altceva, , , a zis sa nu iau ca sunt probabil intr-un sevraj si pana mea..., a zis dak intr-o luna de zile nu imi revin o dam pe altele mai serioase ! Maine ma duc Sa fac si Electrocardiograma dar nu am inteles prea bn cum trebuie sa fiu cu spalatu pe cap... ca nuj ce pana mea... in rest azi pe la 6 dimineata m-am trezit cu o panica si o stare de mi se taia de la genunchi simteam ca sunt gol pe interior si oasele park ma framantau cu frisoane si alte chestii, nu mai REZIST !
0
22-09-2009, ora 13:32
Everywhere
Nu este medic/terapeut
Everywhere
Nuj dak e exact electrocardiograma ca eu stiam ca aia e la inima, aici am gresti eu mai exact chestia aia la cap de aratzi ca un martian cand ti le fixeaza... cum io zice mai exact k stiam k sunt 2, RMN si inca una !
0
22-09-2009, ora 14:37
Everywhere
Nu este medic/terapeut
Everywhere
Cred k de encefalograma era vorba..
0
22-09-2009, ora 20:40
Da, ECG (encefalograma), cu ajutorul căreia medicul poate să vadă activitatea electricăa a creierului şi undele acestuia...
Ai încredere şi rezistă...cât ai rezistat până acum, vei rezista şi-n continuare!
Tu i-ai spus psihiatrei că nu mai poţi rezista???

Toate cele bune...

P.S. Hemoleucograma cum a ieşit???

Mister NICK;)
0
22-09-2009, ora 23:20
Everywhere
Nu este medic/terapeut
Everywhere
mi-a dat analizele pt medicul de familie, lipsa de fier SORBIFER DURULEX, dar maine cand ma duc o sa ii explic, am o stare destul de mare de agitatie in organism, mie rau park ma dor oasele asa ma mananca, stii gen cum e inainte de o raceala sau aproximativ, ea mi-a zis dak intr-o luna am starea asta imi da ea pastilele necesare pt starea mea dar ea vrea sa vada ce fel ma confrunt... de bagat nu mai bag chiar in seara asta fumau amici de-ai mei si vroiau sa imi dea dar i-am refuzat din start ! Dak si in seara asta ma simt asa... m-am trezit cu o stare park eram in apa inghetzata pana la gat si mi se taia de la genunchi ma luat cu niste crampe sa zic asa si cu un tremurat si azi la pranz la fel, si nu aveam somnul asa agitat. ameteala park a disparut dar ma km dor oasele si ma deranjeaza tare ca nu am un somn bun ! ASt un rasp...
0
23-09-2009, ora 15:16
Am citit.TOATE simptomele sunt specifice sindromului de sevraj care la tine este foarte agresiv, extraordinar de puternic. Sfatul meu este să vorbeşti foarte serios cu psihiatra la care ai mers şi să o rogi să-ţi prescrie un medicament. NU este bine să stai aşa pentru că rişti să te "apuce" şi să fumezi iar...sindromul de sevraj netratat determină în mai mult de 50% din cazuri recidive (persoana afectată recurge iar la respectiva substanţă stupefiantă pentru a scăpa de simptome...)...Să NU fumezi iar...te rog!

Toate cele bune;)

Mister NICK;)
0
23-09-2009, ora 15:31
Everywhere
Nu este medic/terapeut
Everywhere
De fumat iar, nici nu ma gandesc... dar aseara mi-a amortit mana prin somn, nuj probabil sa fi dormit pe ea dar nu cred. akm sa vad ce o sa se petreaca nu mi-am facut azi encefalograma, o fac maine ca nu aveau curent, , , de ameteala am scapat sau cel putin nu mai e cum eram in primele 2 saptamani,. mai mult ce sa zic... astept sa ma fac bn !
0
23-09-2009, ora 16:48
Te vei face, Doamne ajută!
0
24-09-2009, ora 23:51
Everywhere
Nu este medic/terapeut
Everywhere
Din toate astea mi-am mai revenit 60% cu aproximatie dar am dat de altele in seara asta am avut materie fecala de culoare verde inchis :-? m-am cam speriat nu am mai avut pana akm ma simt ca o ratza. fac haz de necaz dar o fi de la sorbifer durules ? k altceva nu am luat ? am facut encefalograma azi, lipsa de calciu la nivel cerebral...
0
25-09-2009, ora 16:00
Da, este de la sorbifer, NU eşti raţă :))))))))))))))))))))))))))))))))))) M-ai făcut să râd, mulţumesc (mă simt rău şi m-ai înveselit puţin...)...lipsa de calciu poate să determine "ceva" spasme, frisoane, tremor etc. Ce ţi-a recomandat medicul care ţi-a făcut-o???

O zi bună!

Mister NICK;)
0
27-09-2009, ora 00:16
Everywhere
Nu este medic/terapeut
Everywhere
am si eu cateva intrebari, de ce nu imi revin din ameteala sa fie si de la altceva, luni ma duc sa fac un control la oftalmologie, poate am probleme cu ochi, ma simt tot timpul tripat asa si am o stare de somnolentza cu toate k dorm si ziua , pe deoparte mie frica si sa mai dorm, azi spre exemplu am avut o stare kre o pateam knd eram mic si atncea ziceam ca o fi de la oboseala, DEci prin somn constientul meu se trezeste cum ar veni dar corpul inca doarme, vreau sa ma trezesc dar trebuie sa ma fortez intr-un fel... e o stare super nasoala nuj cum so numesc, eu nu am mai auzit la atli... pe langa asta park am circulatia un pic proast aimi amorteste piciorul drept dar nu in totalitate ma gandesc la mai multe... am nevoie de niste raspunsuri... nuj ce sa zic.. !
0
27-09-2009, ora 00:17
Everywhere
Nu este medic/terapeut
Everywhere
A si pe langa asta ficatul imi fac face putin probleme park ma inteapa cate odata...
0
27-09-2009, ora 13:49
Multe din simptomele pe care le ai sunt declanşate de sindromul de sevraj, care-ţi induce tot felul de senzaţii şi stări anormale pe care tu le poţi interpreta ca fiind probleme cu ficatul, cu ochii etc.
Poţi avea probleme oftalmologice, care la rândul lor pot determina dureri de cap, la de simple dureri, până la micranii serioase (migrene)...poţi avea şi probleme circulatorii, posibil un sindrom Raynaud sau o insuficienţă circulatorie venoasă, dar pentru a fi sigur ar trebui să consulţi un medic internist care să te consulte foarte minuţios (de la falange până la scalp)...în ceea ce priveşte problema cu somnul, poate să fie vorba de o formă de somnambulism, i-ai explicat aceste stări psihiatrei?
Toate cele bune şi însănătoşire grabnică!

Mister NICK;)
0
28-09-2009, ora 00:00
Everywhere
Nu este medic/terapeut
Everywhere
Mda mi sau intamplat mai multe si inainte de a incepe aceste senzatii. gen vb prin somn sau ma trezeam de aiurea ma duceam la maikmea in pat si ii ziceam ca nuj cine nu ma lasa dar asta prin somn adik eram somnambul, odata m-am trezit mancand din frigider :)) Cu vorbitul prin somn e treaba veche. ! Ahh si aveam o intrebare, , , auzisem cand incepi sa visezi culori e semn de schizofrenie.eu visez gen lucruri colorate prostii care le retin si cand ma trezesc...dar mi se pare o aberatie... maine dupa oftalmo ma duc sa discut si cu D-na psihiatru dak o gasesc. ! nuj ce sa zic sper sa ma fac bn ! unii imi recomanda sa fumez din acele dar un fum doua si sa incerc pe urma sa renuntz usor..si cu ceva usor bn inteles dar nu am de gand asta ca pe urma posibil poate ma apuc iar ! cel putin... eu sigur cat de usor ar fi imi iau panica.pana si tigarile normale le-am rarit excesiv! Ms mult pt raspunsuri !
0
28-09-2009, ora 01:37
Da, deja îmi este foarte clar că ai probleme de somn destul de serioase, prezintă-i-le psihiatrei pt. că NU sunt de ignorat!

P.S. În următoarele 4 zile nu-ţi voi putea rsp pt. că plec în afara oraşului şi nu am acces la net! Toate cele bune...

Mister NICK;)
0
30-09-2009, ora 01:36
Everywhere
Nu este medic/terapeut
Everywhere
Ehe alta distractie akm... am urinat si akm ma ustura. de nuj ce-i cu mn ? Oare elimin pietre sau alte substante :))
0
01-10-2009, ora 22:50
Everywhere
Nu este medic/terapeut
Everywhere
DEci nu mai suport. ma simt ca si beat de 1 luna si faza nasoala e k dak ma vede cineva o sa par k si un nebun ! m-am inscris la posliceala la asistenti medicali :X :D ! o sa fuga toate fetele de mn dak ma apuca vreo stare de panica, si sper sa nu am... Pe langa asta ma confrunt cu o somnolenta groaznica... de cateva zile... CE SA MA MAI FAC ??
0
01-10-2009, ora 23:13
Everywhere
Nu este medic/terapeut
Everywhere
Dependenţa de tip cannabis

Psihică şi toleranţă, fără dependenţa fizică (decît în cazurile de consum masiv). Consumul cronic este cunoscut şi sub numele de cannabism. El afectează funcţiile creierului, ale plămînilor, laringelui, glandelor endocrine, aparatului de reproducere. Scade eficienţa sistemului imunitar.

Etapele:

1. Excitaţie euforică, beatitudine fizică şi psihică, însoţită uneori şi de veselie;

2. Halucinaţii: corpul este perceput anormal, parcă deformat. Obiectele din jur îşi schimbă formele, unduindu-şi contururile ca într-un vis fantastic, mîinile şi picioarele par grele, capul umflat, memoria este tot ami slăbită, pupilele dilatate, sensibilitatea la lumină tot mai accentuată;

3. Fază dificilă, de revenire: somnolenţă, apatie ternă în care individul meditează ofuscat asupra trăirilor avute sub imperiul drogului;

4. Ultima fază. Organismul manifestă o mare nevoie de somn. Este agitat, delirează, are coşmaruri, o stare de rău general, de dezorientare ce poate persista zile sau chiar săptămîni.
0
01-10-2009, ora 23:14
Everywhere
Nu este medic/terapeut
Everywhere
Sigur am bagat si de genu asta inainte sa le inchida pt ca aveau canabis in compozitie ! BLACK WEED !
0
03-10-2009, ora 16:54
Everywhere
Nu este medic/terapeut
Everywhere
M-am saturat am tot felul de reactii kre nuj ce sa mai zic... ma simt beat de 1 luna si ceva, vreau si eu sa fiu normal se mai poate? ???
0
03-10-2009, ora 19:13
Se mai poate, dar vorbeşte odată serios cu psihiatra. Dacă vezi că nu este serioasă, te rog să consulţi alt medic psihiatru. Tu trebuie să te internezi neapărat la o clinică de dezintoxicare, pentru că simptomele sunt destul de grave, şi te pot determina să-ţi pui viaţa în pericol.

ÎŢI este STRICT INTERZIS să mai consumi vreodată vreun drog, indiferent de natura, calitatea şi efectele sale puternice, sau nu! Te rog, altfel...numai bine!

În speranţa că v-am putut fi de folos, cu plăcere şi deferenţă,
Mister NICK;)
0
03-10-2009, ora 19:16
Everywhere
Nu este medic/terapeut
Everywhere
DEci mie psihiatra mi-a zis sa ast o luna de zile, , , sa iau clciu si fier si dak nu o dam pe alte tratamente de ale ei... este foarte serioasa dar ce sa ii explic. :-?? mai mult de atat ! a terminat la harvard. si e destul de priceputa... Ma gandesc poate o fi de la altele ? sau poate am facut vreun cancer la plamani eu stiu ? ! am un amik din alt oras kre nu a consumat niciodata spice si se simte exact k mine ! ce sa cred ???
0
04-10-2009, ora 02:13
Everywhere
Nu este medic/terapeut
Everywhere
Am fost in seara asta la spital k ma simteam aerian. si i-am zis blah blah blah lu una mi-a dat un distonocalm si mi-a facut o injectie cu calciu de fapt un sfert de injectie ca am zis ca leshin knd simteam seru ala sub gat cald cand intra pe vena, eu nu am mai facut injectie in vena pana akm si e nasool rau... si park ma simt mult mai bn adik park a disparut ameteala... aia nasoala. oare de la asta sa imi fi fost asa nasol... is curios de maine incolo cum ma simt...
0
04-10-2009, ora 22:40
Everywhere
Nu este medic/terapeut
Everywhere
Mda aceiasi senzatie :(( trist nu mai rezist, am numai cosmaruri si chestii de genu...
0
05-10-2009, ora 16:27
Salut,

Ok, tu faci cum vrei...poate să studieze psihiatra şi la Sorbona, nu asta este important...important este că nu mai rezişti, dar...cu calciu şi fier în cursul unui sindrom de sevraj nu faci mai nimic...o zi bună!

În speranţa că ţi-am putut fi de folos, cu plăcere şi deferenţă,
Mister NICK;)
0
05-10-2009, ora 22:22
Everywhere
Nu este medic/terapeut
Everywhere
Ma da tu crezi k vertijul asta ca ameteala e spus gresit, ametit esty cand ai tensiune mica si altele pana mea deci ma simt ca si super beat. sa fie de 1 luna de zile de la alea... ?? am anuntat-o telefonic si a zis sa ma duc la ea sa trec la un tratament putin mai sever :-/? akm sa vedem ce o sa iasa...
0
06-10-2009, ora 19:44
Bv, bine ai făcut. Era şi cazul să ţi se administreze un tratament corespunzător...îţi va fi foarte bine, vei vedea!

Mister NICK;)
0
06-10-2009, ora 21:03
Everywhere
Nu este medic/terapeut
Everywhere
Maine ma duc la ea ! Cam c pastile crezi k o sa imi dea ??? Aproape k m-am lasat si de fumat cel putin de 1 luna le-am rarit progresiv si fumez doar ocazional, adik mult mai putin ca de obicei ! DE tutun vorbeam ! Si in rest sa ii mai cer probabil un rand de analize si sa fac o radiografie la plamani sa vad cum sta treaba k park nici cu plamani nu sunt prea oke ! Si ce sa zic, sa vad ce imi da poate scap de ameteala... ! Chestia este ca mi sa creeat si o chestie denasta psihica, , ,
0
07-10-2009, ora 16:09
Ok, perfect!
În acest caz, vă recomand următoarea rugăciune:

"Doamne, întoarce-i la bunătate şi la rugăciune pe toţi vrăjmaşii mei". Trebuie spusă de 30 de ori pe zi, vreme de 40 de zile, şi îndeplineşte orice dorinţă a celui ce o rosteşte.

Spuneţi această rugăciune aşa cum v-am recomandat în textul de mai sus, şi cu siguranţă Dumnezeu vă va ajuta şi pe dvs., dar puneţi-vă doar o singură dorinţă. După indeplinire, multumiţi-i Lui Dumnezeu şi puneţi relua citirea rugăciunii cu altă dorinţă!

Rugăciunea este extrasă din articolul pe care îl puteţi găsi accesând următorul link:
----------*

Toate cele bune şi însănătoşire grabnică!

Mister NICK;)

(*modificat de administrator)
Adaugă un comentariu / răspuns
147 comentarii 1 234 5 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Testul Papanicolau
  • De ce apare amețeala?
  • Am făcut testul Papanicolau. Ce înseamnă rezultatul?
  • Testul Babeș Papanicolau ar putea ajuta la depistarea mai multor tipuri de cancere ginecologice
  • De ce ameţeşti când te ridici în picioare?
  • Cum se depistează cancerul de col uterin?
  • Rezultat Papanicolau anormal - ce urmează?
  • Amețeli frecvente - e normal să amețești zilnic? Despre cauzele amețelilor
  • De ce amețesc? Cele mai frecvente cauze ale amețelilor
  •