am un papilom cat un bob de orez

20-03-2014
lilith21
Nu este medic/terapeut
lilith21
am fost ieri la orl pt ca descoperisem ca am ceva in nara stanga. doamna dr mi-a zis ca am un papilom cat un bob de orez si ca trebuie sa ma operez sa il scoata. intrebarea mea este? acest papilom poate fi de natura maligna? si operatia este grea si dureroasa? recuperarea cum este? sunt speriata pentru ca sunt ipohondru.. va rog sa imi ziceti daca e grav. ca eu sunt sigura ca o sai fie malign si am sa mor de tanara :d pentru ca am avut doar belele. am avut trb mdr de la pastile am hipoacuzie, am si miopie, hpv si oi mai avea ceva dar eu nu situ inca :(
6 comentarii
0
21-03-2014, ora 11:56
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
Aveti grija ce Va doriti.. ca de aceia o sa aveti parte..se spune in popor
Personal..scot aceste formatiuni din nas.. in 10 minute. in ambulator, cu radiofrecventa, fara internare, fara sangerare..
si nu exista complicatii si recidiva
0
21-03-2014, ora 21:34
lilith21
Nu este medic/terapeut
lilith21
si cat costa interventia ? eu sunt din valcea
0
22-03-2014, ora 21:55
Dr. Flueraru Valeriu
Dr. Flueraru Valeriu
cu siguranta te costa mai mult drumul decat interventia
0
18-05-2016, ora 13:22
lilith21
Nu este medic/terapeut
lilith21
pentru domnul dr FLUERARU VALERIU mi sa scos formatiunea tumorala din nas am stat 3 zile in spital si a fost trimisa la bucuresti a mi=a iesit papilom scuamos. ei acum dupa 2 ani mi-a reaparut tot in aceas nara si tot in acelas loc. poate sa fie altceva sau tot papilom scuamos? acest papilom este periculos? acum e micut cat un bob de orez. o zi frumoasa
0
19-05-2016, ora 08:42
Dr. Flueraru Valeriu
Dr. Flueraru Valeriu
mergi la bucuresti la clinica Nova.. acolo au posibiliatea sa inlature papilomul cu raiofrecventa.. in ambulator
0
19-05-2016, ora 20:03
lilith21
Nu este medic/terapeut
lilith21
Nu am posibilitati financiare sa ajung in Bucuresti.. este grav daca mi=a reaparut ? o zi buna
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: