Papilom bolta palatina
Buna seara, am un papilom pe bolta palatina care a crescut in ultima perioada si ma deranjeaza, chiar am senzatie de voma din cauza lui. Am fost saptamana trecuta la o consultatie ORL, mi-a confirmat existenta lui insa singura recomandare a fost sa il monitorizez, nimic altceva. De saptamana aceasta am inceput sa il simt ca zvacneste, ba chiar ca am ceva in gat (ca un nod)si usturime si cumva infundata urechea dreapta. Ce recomandare imi dati va rog? Sa mai consult si alt medic, sa ma ingrijorez? De asemena am observat ceva pe limba crescut, pe limba dar sub ea. Mentionez ca nu sunt fumatoare.
3 comentarii
se poate inlatura foarte usor si fara sangerare cu radiofrecventa
Sa nu faci sex oral. Poate fi papilom HPV. E cazul sa mergi la medic sa ti-i scoata altfel se pot inmulti. Da search pe Google negi sau veruci HPV si consulta pozele. Vezi ca e una cu o fata careia i-au crescut astfel de papiloame pe toata gura.
Multumesc pentru raspunsuri. Medicul a exclus varianta de a fi un papilom HPV... Am vazut si eu pozele pe google cu negi sau veruci hpv limba gura insa nu seamana deloc cu ce am eu. Il voi indeparta prin radiofrecventa. Multumesc inca o data pentru raspunsuri dl dr Flueraru si Clara_p.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 9tratament virus papiloma
- 3am papiloame in zona inghinala si ca trebuie sa le cauterizez...
- 51Ajutor - papiloame pe gat, decolteu, axila, fata si maini
- 5am papiloame care dor.rog mult un raspuns, un sfat!!!
- 7Papilomul - sfaturi
- 0Dupa operatia cu radiofrecventa papilom lueta
- 3Condiline (condyline) sau papiloame vegetative
- 19papilom de lueta
- 3am un papilom amigdala palatina stanga. cat de periculos este?
- 7Papiloame si HPV pozitiv
- 1papilom lueta
- 6formatiune tumorala pe lueta
- 3Papilom pe limba
- 4Papilom pe trunchi la copil de 7 ani
- 3Papilom tăiat din greșeală
Mai multe informații despre: papilomul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: