am slabit 7 kg in 2 luni

21-09-2009
simonaalex
Nu este medic/terapeut
simonaalex
ma simt ametita, fara puteri mi se pune negru in fata ochiilor mie frika sa nu am hepatita o fii posibil sa am
2 comentarii
0
21-09-2009, ora 23:31
genesis
Nu este medic/terapeut
genesis
mergi la un medic internist sau la medicul de familie si te va indruma ce sa faci. sanatate
0
22-09-2009, ora 14:39
radu ionela
Nu este medic/terapeut
radu ionela
am o problema fara rezolvare tot timpul am stari de voma si nu pot manca aproape nimic miam facut de doua ori analize la ran endioscopie scanare de sange ecografie analize de sange ecografie interna la ginecolog tot ce se pute face si nu miau gasit nimic am tinut si cura cu ceai de anghinare si nimic ca sa pot minca iai tot timpul pastile de voma am apendicele scos am avut acu 5 ani o hepatita A si in rest numi gaseste nimic si am slabit ft tare am 44 de kg si ma confrunt cu problema de 5 luni miam facu toate analizele in belgia ca aici locuiesc de catva ani toate au fost bine am o fetita de 1 an pe peroda sarcini a fost totul ok dupa ce am oprit alaptarea au inceput varsaturile si nu pot minca aproape nimic nici mancaruri usoare nici lactate am simtome de greata nu stiu unde sa mai ma duc ca sa rezolv aceasta problema aveti vreu sfat
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.