Am si eu o teama...orgasmul prietenei mele!
Salut, am 19 ani si cat de curand o sa imi incep viata sexuala alaturi de prietena mea(virgina), dar mi-e teama ca nu o sa ajunga la orgasm, la femei e mai greu, la noi barbatii e mai usor.As dori sa ma ajutati cu niste sfaturi daca doriti.Va dati seama ca orice barbat care nu produce orgasmul unei femei, are gandul acela(nu am fost destul de bun, se simte dezamagit, ciudat).
Va Multumesc!
Va Multumesc!
1 comentarii
pai cel mai important lucru e preludiul...si sa fi cat mai tandru cu ea..bine iti dai si tu seama ca daca ea e virgina prima data nu o sa fie prea placut...cu timpul insa incepi sa capeti experienta si lucrurile pot evolua numai spre bine..depinde de voi..eu zic ca nu asta ar trebui sa fie cea mia mare grija a ta..sunt alte lucruri mai importante...si nu te gandi ca nu ai fost destul de bun pt ea daca ea nu are orgasm..nu toate fetele au orgasm si totusi se simt minunat alaturi d epartener atunci cand fac dragoste..important e sa va iubiti;) pai atunci iti urez succes:)
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 4Drama unui avort
- 7Problema la locul de munca
- 1Am 30 de ani și un penis de 12 cm în erecție.
- 1Daca ma las de masturbare scap de problemele mele?
- 3Un sfat.
- 4Acuzare pe nedrept de viol
- 5Sexul oral in viața de cuplu între soți ce părere aveți
- 0Am o intrebare penteu voi fetele
- 3Am 34 de ani dar parca as avea 5 ani. Fac sex, dar eu nu simt nimic, deloc, nici o secunda
- 1Excitare. După primul contact sexual, mi-am pierdut pur și simplu atracția si cheful fata de el.