Senzatie de spate incins
Buna ziua,
Pana ajung la medic, deoarece am piciorul gipsat, ma voi sfatui cu dvs.
Am 50 de ani, sex feminin, nu sunt la menopauza si nici nu da semne de premenopauza, dar am inceput sa am senzatii de spate icins ca si cand cineva s-ar juca cu fierul de calcat pe spatele meu, dar nu sunt calda.Nu transpir, nu tusesc, nu obosesc.La inceput am crezut ca poate fi psihologic, dar au cam trecut 2 luni.Nu mai pot sa port maieu stau doar cu un tricou si imi pun haina, toata lumea se mira ca nu port pulovere.Aceste simptome le am si zi si noapte, dar cele nocturne nu ma lasa sa dorm.Poate fi hilar dar acesta este adevarul.
Va doresc sa aveti zile linistite.
Pana ajung la medic, deoarece am piciorul gipsat, ma voi sfatui cu dvs.
Am 50 de ani, sex feminin, nu sunt la menopauza si nici nu da semne de premenopauza, dar am inceput sa am senzatii de spate icins ca si cand cineva s-ar juca cu fierul de calcat pe spatele meu, dar nu sunt calda.Nu transpir, nu tusesc, nu obosesc.La inceput am crezut ca poate fi psihologic, dar au cam trecut 2 luni.Nu mai pot sa port maieu stau doar cu un tricou si imi pun haina, toata lumea se mira ca nu port pulovere.Aceste simptome le am si zi si noapte, dar cele nocturne nu ma lasa sa dorm.Poate fi hilar dar acesta este adevarul.
Va doresc sa aveti zile linistite.
1 comentarii
Hristos a Înviat! Fără alte simptome nu mă pot orienta către un diagnostic. Oricum, nu e nimic urgent, deci nu e o problemă să așteptați să vă scoată aparatul gipsat, apoi să mergeți la medicul de familie pentru un consult (auscultație pulmonară, o anamneză mai detaliată, analize de rutină). Nu consider că ar fi ceva pulmonar, fără alte simptome. Poate fi din sfera endocrinologică (tiroida, chiar un sindrom premenopauză), dar acestea țin de altă specialitate deci nu îmi pot exprima o opinie. O zi liniștită! Dacă mai aveți întrebări vă răspund cu drag!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 0senzatie de arsura
- 1Senzatie de usturime/arsura pe partea din spate a coapsei
- 0Sensatie de Arsura in podul palmei
- 5Senzatie de arsura in ureche
- 0Senzatii de arsuri puternice pe piele, friosoane, agitatie, insomnie, tinitus
- 4Ajutați-mă - dureri si senzație de arsură la nivelul tălpilor si a palmelor
- 2Dureri și arsuri de picioare
- 0Senzație de usturime sub sâni in sarcina
- 2Durere in partea dreapta a fetei lângă nas
- 2Arsuri ale talpilor picioarelor si amorteli degete picioare
- 5Am senzații de arsuri in corp după circa 20 de ore fara masturbare
- 1Dureri ale sanului
- 3Simptome multiple Scleroza multipla / Lyme / SLA ?
- 6Iritație in zona intimă, in urma unei Infecții urinare
- 1Senzatie arsura gamba si talpa, furnicaturi
- 5Arsuri in zona genitala la barbati
- 3Senzatie de arsura la picioare
Mai multe informații despre: senzatia de arsura pe piele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: