am niste dureri mari de cap si mi se pare ca nu sunt ca durerile obisnuite

05-07-2009
roxy24
Nu este medic/terapeut
roxy24
De foarte mult timp (2 luni) am niste dureri mari de cap si mi se pare ca nu sunt ca durerile obisnuite.Am avut intradevar un an cumplit si foarte multe probleme, dar totusi nu-mi explic aceste dureri.La orice suparare sau acte de nervozitate, care sunt foarte dese, am niste dureri cumplite si uneori simt ceva ca o usturime.In ultimul timp durerile sunt mai mult in zona tamplelor si apar mai mult seara.Tot de 2 luni am niste depresii si nu stiu ce sa fac.Nu sunt in tara si aici nu am la cine sa cer ajutor.Poate imi spune cineva ce este si ce as putea face.Mie frica sa nu ma imbolnavesc.
1 comentarii
0
07-07-2009, ora 17:21
Terapeut Holistic Niculae Nicuşor (Mr. Nick)
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Holistic Niculae Nicuşor (Mr. Nick)
Buna ziua!

Durerile cefalice sunt foarte frecvente si foarte intense la persoanele extrem de stresate sau nevrotice. Trebuie sa incercati sa va calmati pt ca va faceti rau singura. Cu toate astea, trebuie sa mergeti si la medic, internist sau neurolog pt un examen de rutina, o consultatie in cadrul caruia medicul prin propriu algoritm va va diagnostica (daca va fi cazul) si va va da tratamentul corespunzator.
Pana atunci, cand mai aveti accese nervoase sau de stres incercati sa beti un ceai calmant, de la tei pana la sunatoare si levantica (nu combinate, ci separat).

Numai Bine si multa sanatate!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.