AM NEVOIE DE UN SFAT DE LA UN DOCTOR!!!

13-10-2009
gabriela79
Nu este medic/terapeut
gabriela79
BUNA ZIUA TUTUROR
AM LUAT ANTICONCEPTIONALE PENTRU 9 ANI FARA PAUZA, IAR MOMENTAN, DIN MARTIE 2009 AM DECIS SA NU LE MAI IAU, PENTRU A AVEA COPII. SURPRINZATOR, FATA DE CEEA CE AUZISEM DE PE FORUM, CICLUL NU MI-A INTARZIAT DECAT IN PRIMA LUNA, APARAND DUPA 39 DE ZILE SI NU DUPA 3-4 LUNI ASA CUM CITESEM EU)
PRECIZEZ CA IN TOT ACEST TIMP NU M-AM PROTEJAT, DAR SARCINA MULT DORITA NU A APARUT
ESTE POSIBIL SA FIU INFERTILA? SA NU MAI POT AVEA COPII? CE SE INTAMPLA? VA ROG DIN SUFLET, DATI-MI UN SFAT SAU INDRUMATIMA CU CEVA PENTRU CA SIMT CA INCEP SA MA PIERD CU FIREA SI SA IMI FAC SCENARII GROAZNICE LA GANDUL CA NU POT RAMANE INSARCINATA
VA MULTUMESC DIN SUFLET TUTUROR
1 comentarii
0
13-10-2009, ora 15:04
nonni
Nu este medic/terapeut
nonni
nu sutn doctor dar poate te linisteste putin.
nu stiu unde ai citit, dar dupa intreruperea anticonceptionalelor prima mensra nu tre sa vian dupa 3-4 luni. e posibil sa nu fie lafel de regulat ciclul dar va veni lunar.
nu trebuie sa te ingrijorezi daca nu ai ramas din prima luna insarcinata. endomentrul tau este subtire, probabil si daca ar fi avut loc o fecundare tot nu s-ar fi fixat bine.
si eu am luat anticonceptionale 10 ani, am ramas insarcinata a 3-a luna dupa intreruperea lor.

sunt multi factori care contribuie ca o sarcina sa se instaleze, dar cel mai important e sa nu iti bati capul zi noapte cu asta. lasa lucrurile sa decurga natural. daca chiar vrei sa ajuti cu ceva ia acid folic, ii va fi bine bebelusului cand vei ramane insarcinata. calculeaza-ti ovulatia si incearca sa iti organizezi asa contactele.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
19-11-2024, ora 13:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Ovobank
Ovobank: Lider mondial în ovocite vitrificate
Fără liste de așteptare, cu matching genetic personalizat și certificări internaționale, oferim calitate, rapiditate și soluții unice. Echipa noastră te însoțește la fiecare pas pentru a-ți împlini visul de a întemeia o familie. Viitorul începe aici!
Vezi detalii
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul