am nevoie de o solutie

22-06-2009
12345
Nu este medic/terapeut
12345
buna ziua
ca sa nu va plictisesc o sa incep prin faptul ca acum un an aveam 46kg la 1, 65.dupa mai multe investigatii(nu puteam sa dorm) am fost diagnosticata cu depresie cronica ptr care mi s-a dat mirzaten. De 3 luni nu il mai iau ptr ca qacum am 65kg. La endo am fost...totul e bine...mananc f putin, in jur de 1200kcal pe zi, am o viata si o munca dinamica si nu reusesc sa slabesc un gram.
sunt disperata si nu mai inteleg nimic. Stiu ca mirzatenul mi-a scazut rata metabolica f mult, dar deja a trecut ceva timp de cand nu mai iau. Depresia ce sa maizic...este in floare...doctorul mi-a dat de cateva zile wellbutrin, dar am nevoie de un sfat de o solutie...cum fac sa-mi maresc rata metabolica..
daca a mai trecut cineva prin asta poate imi dati si mie o speranta
as dori daca se poate si un raspuns de la un medic.
2 comentarii
0
08-07-2009, ora 17:05
Terapeut Holistic Niculae Nicuşor (Mr. Nick)
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Holistic Niculae Nicuşor (Mr. Nick)
Va rog sa consultati un medic endocrinolog!
0
03-08-2009, ora 22:27
Dr. Laura Ene
Diabet zaharat, nutritie si boli metabolice
Dr. Laura Ene
sfatul meu este sa luati legatura cu un psiholog care sa va ajute sa depistati si sa rezolvati mai degraba CAUZA depresiei (in loc sa tratati efectele ei cu medicamente - care, bineinteles ca pot fi de ajutor, dar nu pot rezolva, repet, cauza depresiei) si de asemenea sa apelati la sfaturile unui medic nutritionist care sa va indrume si sa va ajute sa ajungeti la greutatea dorita.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.