Am nevoie de ajutor Credeti ca este nevoie de lubrifiant?

16-12-2012
Maria371
Nu este medic/terapeut
Maria371
Am avut un fel de prim contact sexual acum 1 an jumate. In sensul ca el mi-a bagat degetele..etc doar ca pur si simplu nu am simtit cat a intrat pentru ca ma durea foarte tare. In prezent am incercat cu prietenul meu actual, la fel cu degetele e ok, cu alte obiecte mai subtiri e ok... Dar cu 'obiectul' lui pur si simplu nu merge!! Credeti ca este nevoie de lubrifiant? Ce sa facem??
3 comentarii
0
16-12-2012, ora 23:16
danacatalina
Nu este medic/terapeut
danacatalina
Conteaza si cati ani ai tu, dar si cata experienta are partenerul. Mai incercati...chiar si cu lubrifiant.

In cazuri extreme se poate apela si la interventie chirurgicala.
0
06-01-2013, ora 13:03
lovely girl
Nu este medic/terapeut
lovely girl
Deci, draga Maria, in cazul in care vrei sa iti incepi viata sexuala, adik sa renunti la virginitate, te sfatuiesc sa fii mai relaxata atunci cand esti cu prietenul tau. Astfel, nu sariti peste preludiu (acesta este cheia succesului actului sexual)! Iar cu degetele cum spui tu, nu e rau insa doar ca metoda de preludiu, nu sa inlocuiasca actul sexual in sine.
Asa ca mai bine pregatiti un cadru romantic, sau cum va place voua, relaxati-va si totul va fi bine. poate ca ar fi bine sa va mai documentati amandoi (in cazul in care nu aveti experienta). sunt atatea surse. Ah si folositi prezervativul. Nu ai vrea sa ramai insarcinata de la primul contact sexual.
0
08-01-2013, ora 20:55
raisa216
Nu este medic/terapeut
raisa216
Buna ziua! Si eu am o problema care ma sperie putin.Pe data de 1 ianuarie, chiar in noaptea spre 2 ianuarie, am avut un contact sexual protejat, insa a fost folosit mai mult si s.a rupt, dar a ejaculat afara si m.a cam stropit si pe mine.Acum nici unul din nou nu este sigur ca probabil a scapat ceva si acolo.Ultima data a CM a fost 10 dec 2012, nu este foarte regulat, dar imediat dupa acest contact, a doua zi, au inceput sanii sa ma doara, durere care s.a accentuat si inca persista.Mai am si unele dureri premenstruale, dar care am inteles ca seamana foarte mult si cu o sarcina..pot aceste simptome sa apara asa imediat?ma tem sa fie asa. Va rog, astept un raspuns.
Adaugă un comentariu / răspuns