are mereu tendinta de a se lovi singur! | Forumul Medical ROmedic

are mereu tendinta de a se lovi singur!

44 comentarii 1 2
0
07-06-2016, ora 12:22
stevens
Nu este medic/terapeut
stevens
Clara divaghezi mult de ;la subiect, proiectezi si mai mult si confabulezi ! Ai devenit tu vegana ?! Cand anume, intre mese sau pe timpul noptii ?
0
07-06-2016, ora 16:34
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
De cand am aflat ca am facut artroza generalizata si cand am vazut ca prafurile de la farmacie pentru artroza imi faceau convulsii si insomnie. Nu fabulez nimic. Nu mai mananc nici un fel de alimente cu provenienta animala, nici peste, nici: paine, zahar, miere, cereale, totul fara conservanti. Cam de doua luni.
Nu din moft sau din fitze, ci din cauza durerilor de la artroza.
0
08-06-2016, ora 00:04
stevens
Nu este medic/terapeut
stevens
Ma bucur Clara, oricum tu aveai si foarte multe restante in privinta asta, deci ai ajuns la vorba mea !
0
08-06-2016, ora 13:45
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
De bucurat, te bucuri tu, dar scuze cand jignesti oamenii, ca in mesajul de mai sus, nu stii sa ceri.
0
08-06-2016, ora 14:52
Costy2008
Nu este medic/terapeut
Costy2008
Ai facut probabil si sindromul ovarelor polichistice si artroza de la excesul de Insulina care-l provocau medicamentele, se stie ca asta da si prima si a doua, a doua prin marirea volumului de inflamatori din sistem, ori mai fi si alte cauze, insa asta e una principala.
Adevarat ca fara zahar si amidon poti sa mai reduci din hiperinsulinism, e bine ce ai facut cu alimentatia, insa nu de la alimentatie era ci de la medicamente care in mod artificial faceau rezistenta la insulina mai ales Depakine, sau poate si celelalte, nu stiu.
Dar daca aia nu, aia nu, ce mananci de fapt ?!
0
08-06-2016, ora 18:06
stevens
Nu este medic/terapeut
stevens
Felicitarile au incluse in ele si scuzele, in ce priveste regimul alimentar !
In rest toata lumea ti-a spus ca divaghezi de la subiect si poiectezi problemele tale familiale si de sanatate asupra tuturor : confunzi sfatul medical cu cel matrimonial, tinerii cu adultii, prietenia cu casatoria, sexul cu reproductia si pe mine cu frati-tu !

Mai pune pe cineva sa-ti supravegheze organizatorul de medicamente, nu te baza doar pe tine insati !
0
09-06-2016, ora 01:58
Costy2008
Nu este medic/terapeut
Costy2008
La chestia cu alimentatia nu prea sunt deacord, sunt deacord doar cu sa nu abuzam de dulciuri si grasim iar in tot acest timp sa nu facem miscare, sa nu fumam, sa nu consumam cafea, cacao, ceai negru ca astea agita si pe unul sanatos.
Agita si pe ala sanatos dar il si distruge caci la un moment dat fara cafea tremura, nu mai are energie, scade tensiune si mai greu isi revine.
In rest merge si paine cu gluten si tot restul, si peste si altceva, merg si dulciuri moderat consumate doar cat sa nu pui pe tine, merge totul cu moderatie in afara de ce am zis mai sus.
Daca ai intoleranta la gluten, da, nu poti consuma ca ti-e rau, dar aia-s alta categorie, n-are nici o treaba cu psihicul.
Auziti ce faza dura zicea o colega de la grup ca un schizo care nu a mancat gluten nu mai ia tratament si e bine 80 %, doamne fereste, cine crede tampenia asta ?! Nu are absolut nici o treaba, nu ajuta daca nu mananci, e doar o iluzie.
0
09-06-2016, ora 12:30
stevens
Nu este medic/terapeut
stevens
Este adevarat Costy, dar numai pt cei care au schizo si boala celiaca simultan, nu si pt restul ! Cei din prima categorie pot simti subiectiv o ameliorare de 80 % a simptomelor dar de scapat nu scapa de niciuna dintre ele ! E cazul lui Germont care a fost aici pe forum si care probabil delireaza si acum pe blogul sau ca cele 2 boli au o legatura intrinseca, cand de fapt sunt 2 probleme diferite !
Orice boala fie ca e o intoleranta, boala de ficat, diabet sau colon iritabil agraveaza afectiunea psihica de aici impresia de vindecare daca le diagnostichezi si tratezi pe cele dintai !
0
09-06-2016, ora 13:44
Costy2008
Nu este medic/terapeut
Costy2008
Pai asta nu are treaba cu schizo, se amelioreaza raul dat de boala celiaca, atata tot, dar nu sa zica ca scapa de schizo cum zicea aia de la grup aseara, ca 80 % nu mai are nevoie de tratament, unde ai vazut asa ceva ?! Cica lucreaza, are o viata normala fara tratament.
Pai e doar o impresie, nu trebuie sa incurajeze ca oamenii sa stea fara tratament, deci trebuie sa se spuna asta !
0
10-06-2016, ora 00:38
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Nu a zis ca lucreaza si nici ca au scapat de schizo. Ci doar ca s-a imbunatatit situatia.
0
10-06-2016, ora 02:13
Costy2008
Nu este medic/terapeut
Costy2008
Nu, Dana a zis f clar, ca ala 80 % e bine fara tratament si ca lucreaza si ca e bine mersi, nu erai atenta, de aia am si zis "si tu crezi chestia asta ?"
0
10-06-2016, ora 17:34
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
1. Nu cred ca au fost prea multe persoane care s-au avantat sa tina aceasta dieta.

2. Baiatul acela cu schizo de pe forum, care tinea dieta, nu lua medicatie lucra. Stii la cine ma refer. Am un lapsus.

3. Stiu o fata cu schizo de 12 ani, netratata, care mananca naturist, tine dieta, dar nu lucreaza, nu te poti intelege cu ea in Romana.

4. Eu cu durerile mele tin dieta dar nu ma ajuta la nimic.

5. Nu cred ca daca toti cu schizo din lume ar tine dieta, 80 % ar incepe brusc sa lucreze sau sa renunte la tratament. Asta e o gogorita.

6. Fiul unei prietene care lucreaza in Germania, a trecut de 30 de ani, a facut anul asta schizo (ea schizo), l-a pensionat statul german instant pe caz de boala. Nu mai vor sa-l angajeze.
0
10-06-2016, ora 17:35
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Daca stiau nemtii vreo dieta miraculoasa ca sa il puna pe baiat pe picioare, fii sigur ca i-o prescriau si il trimiteau la munca.
0
10-06-2016, ora 18:19
stevens
Nu este medic/terapeut
stevens
Apropo de dieta, cate kilograme ai slabit Clara daca spui ca tii post vegan de 2 luni iar in plus ai renuntat si la paine si zahar ? Cu asemenea dieta dai jos usor 2 kg pe saptamana !
Adaugă un comentariu / răspuns
44 comentarii 1 2

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul