Cum ne aparam stima de sine in cuplu ?
Pun aceasta intrebare, deoarece am intalnit tot mai multe situatii dezechilibrate. Fie persoane care accepta foarte multe lucruri de dragul relatiei, ajungand cu o stima de sine foarte scazuta, fie persoane care renunta foarte usor la relatie, daca nu le sunt indeplinite asteptarile.
Printre tineri mai ales, am vazut circuland sfaturi reciproce, de a se situa pe pozitii adverse fata de sexul opus, din teama de "a nu fi fraier/a", de a nu-si afecta stima de sine in vreun fel. Si implicit de a renunta prea devreme, la o relatie care "nu este perfecta".
Cum gasim echilibrul intre cele 2 extreme ? Cum putem sa nu "fim fraieri" in mod rezonabil ?
Printre tineri mai ales, am vazut circuland sfaturi reciproce, de a se situa pe pozitii adverse fata de sexul opus, din teama de "a nu fi fraier/a", de a nu-si afecta stima de sine in vreun fel. Si implicit de a renunta prea devreme, la o relatie care "nu este perfecta".
Cum gasim echilibrul intre cele 2 extreme ? Cum putem sa nu "fim fraieri" in mod rezonabil ?
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 10Frica profunda de oameni, stima de sine scazuta
- 44are mereu tendinta de a se lovi singur!
- 8Rusine, vinovatie, stima de sine inexistenta.
- 2Pierdere identitate?
Mai multe informații despre: stima de sine
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: