Am mai pus intrebarea asta care ma poate ajuta va rog. Am ceva probleme la nervu optic.
SALUT. deci am ceva prob la nervul optic.. de cam 3 luni acum.sunt ok.iau tratament nu stiu exact ce s a intamplat.. cred ca e degradat nu stiu astept raspuns. cum pot face sa ma obisnuiesc cu vederea asta? parca e mai ciudata nu pot fi atent nu stiu cum sa explic nu s concentrat deloc. ma obisnuiesc la un momentdat? va rog sa ma ajutatii, cum reusesc sa ma obisnuiesc cu toate astea ca am inteles ca nu se poate regenera nervu optic.. etc. am 17 ani. va rog mult un sfat ceva
11 comentarii
ceaw inca nu stiu. probabil sa fie atrofiat sau o leziune. stiu ca in dreapta cam pe margine sa zic vad neclar asa.. la ochiul drept. am si o linie in care nu vad deloc da e micuta.. deci inca nu stiu sunt la spital astept raspunsu. probabil sa fie si glaucom
Imi pare rau sa aud. Poate se va remedia complet, odata ce gasesti problema si o tratezi. E foarte bine ca ai ajuns la spital, totusi.
nu. dar stiu eu cauta pe net nu ai cum sa regenerezi un nerv.. acele fibre etc
Poate e inflamat, atunci se poate regenera.
Sau, cu putin noroc nici nu sunt probleme la nervul optic, cine stie.
Sau, cu putin noroc nici nu sunt probleme la nervul optic, cine stie.
folosesc tratament si ma simt mai ok cu ajutorul lu d zeu, daca doresti iti spun ce tratament iau.
mi sa recomandat purtarea ochelari de soare. Si sa evit Telefon calculator sa stau cu ochii acolo mult
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7atrofia optica - cum se vindeca?
- 2atrofie optica
- 6retina pigmentata la periferie
- 21Atrofiere Nerv Optic
- 11calcificari la nivelul nervului optic
- 0Atrofia nervului optic
- 0Neuroretinita
- 0Atrfierea nervului optic?
- 0Nerv optic
- 0Glaucom sau malformatii congenitale ale nervului optic?
Mai multe informații despre: atrofia nervului optic nervul optic
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: