Am in gat stafilococ auriu
ADARA despre usturoi nu am amintit nimic, asta nu inseamna ca nu l-am incercat dar rezultate nu am avut, poate pt ca dupa cateva zile de tratament faceam(uitam) cate o pauza...si tot asa
ma voi apuca serios si de cura cu usturoi dar sa vad cum fac acum cu bacteriofagii..
ma voi apuca serios si de cura cu usturoi dar sa vad cum fac acum cu bacteriofagii..
Buna Bogdan pe fiolele mele scrie in rusa bineainteles bacteriofag stafilokokkovai si e de 20 ml.Nu stiu ce sa-ti spun depinde und ai stafilococul ca eu de pilda il am in plamani pneumonie stafilococica acum, in sinusuri s-a retras dar am bagat o gramada de tratamente.In plamani nu am cum sa-l scot cu bacteriofagi decat daca ma injecteaza cineva in pleura si asta undeva sa ma duc prin Georgia..acolo ma duc doar daca incerc toate variantele inclusive Vancomicina.Ce poti sa mai folosesti este Colloidal silver 10-15 ppm sa iei cate o lingura dimineata la pranz si seara este un antibiotic puternic natural, sa-ti cumperi un nebulizator la rece si sa inspiri colloidal silver, Pt nas daca nu gasesti mupirocin/bactroban unguent nasal poti sa-ti faci tu din tea tree oil este echivalentul bactrobanului nazal, il amesteci cu o crema solubila in apa sau cu ulei de cocos si iti pui in nari de 3-4 ori pe zi timp de 7-10 zile.Tea tree oil omoara stafiloccocul.Mai trebuie sa-ti faci spalaturi nazale cu apa distilata sare de mare, bicarbonate, si poti pune putin colloidal silver sau poti sa-ti faci apa de usturoi fara sa mai pui sare.Uleiul d oregano este iara foarte bun, luat intern capsule sau ulei essential pus sub limba.Tea tree oil pus in apa si faci gargara nu trebuie sa-ti ajunga la plamani pt ca e inflamant.Ceai de Frunze de maslin sau extact de maslin. Miere de manuka de Noua Zeelanda cu factor de la 16+ in sus luat cate o lingurita de 3 x pe zi inainte de mese cu o jumatate de ora fara sa bei apa dupa ea ca sa nu se duca la rinichi este un puternic antibiotic natural.Uleiuri essential de lemongrass, eucalypt, menta, fierbi apa pui cateva picaturi iti pui un prosop in cap si stai pe aburi.Ulei de cocos iara este f bun.Dar trebuie neaparat sa-ti schimbi dieta iti trebuie o dieta fara zahar atentie si la fructele dulci, fara amidon, asta inseamna fara paine, paste fainoase, produse de patisserie /cofetarie, nu ai voie uleiuri hydrogenate, prajeli, grasimi, trebuie o dieta saraca, multe fructe ex:fructe de padure si legume in special cele cu Frunze verzi, carne foarte slaba de pui, curcan, peste.Apa plata, si ceaiuri, ceai de musetel, pau d'arco, frunze de maslin, coada soricelului smoothie din fructe de padure (poate le gasesti inghetate la supermarket la pungi) amestecate cu ulei de cocos.Uleiul de cocos se ia pana la 4 linguri pe zi ai grija ca trebuie inceput cu o lingurita prima data pt ca da reactii Herx.Suc natural din lamaie stoarsa indulcit cu o lingurtia de xylitol in loc de zahar.Nu trebuie sa le faci pe toate odata cate ti-am scris eu aici dar vezi ce gasesti de cumparat in RO ti-as sugera mai intai pt inceput sa-ti decolonizezi nasul cu tea tree oil si sa-ti faci spalaturile nazale.
Despre celalat produs care m-ai intrebat similar cu bacteriophage nu am idee ca nu l-am incercat.Mie bactreiofagii mi-au dat o stare de rau la stomac si am facut doar 10 zile si l-am abandonat.Momentan am o grava pneumonie am facut analiza si astept sa-mi iau rezultatul marti sa vedem ce imi recomanda mediciii de aici, pana atunci chiar acum cand iti scriu am primit prin posta colloidal silver si ma apuc sa fac un pic cu nebulizatorul.Uite chiar acum m-am gandit daca ar fi bine sa nebulizez bacteriofagii e o idee ca alta sansa nu am sa ajunga in plamani chiar o sa ma interesez acum.Astea ce ti-am scris sant cateva din tatamentele recomandate de naturisti si pe care le-am incercat si eu prin rotatie.Nu am reusit decat sa scap de sinuzita am uita sa mai mentioez monolaurinul 600 mg doza de 2.400 mg /zi care l-am luat timp de aproape 2 luni si inca il mai iau si Respivaxul care l-am comandat din Bulgaria si este imunomodulator special pt stafilococ.
Despre celalat produs care m-ai intrebat similar cu bacteriophage nu am idee ca nu l-am incercat.Mie bactreiofagii mi-au dat o stare de rau la stomac si am facut doar 10 zile si l-am abandonat.Momentan am o grava pneumonie am facut analiza si astept sa-mi iau rezultatul marti sa vedem ce imi recomanda mediciii de aici, pana atunci chiar acum cand iti scriu am primit prin posta colloidal silver si ma apuc sa fac un pic cu nebulizatorul.Uite chiar acum m-am gandit daca ar fi bine sa nebulizez bacteriofagii e o idee ca alta sansa nu am sa ajunga in plamani chiar o sa ma interesez acum.Astea ce ti-am scris sant cateva din tatamentele recomandate de naturisti si pe care le-am incercat si eu prin rotatie.Nu am reusit decat sa scap de sinuzita am uita sa mai mentioez monolaurinul 600 mg doza de 2.400 mg /zi care l-am luat timp de aproape 2 luni si inca il mai iau si Respivaxul care l-am comandat din Bulgaria si este imunomodulator special pt stafilococ.
Bogdam hai sa-ti dau altceva mai usor ca te-am bagat in ceata cu toate produsele de mai sus, si scriu aici pt toti cei care se confrunta cu sinuzita cauzata de stafilococ un remediu simplu si ieftin.Am vrut sa mai astept inca doua zile si dupa aia sa va scriu dar o sa va scriu acum ce trebuie sa faceti.
Tot citind pe forumuri am incercat sa inteleg de ce antibioticele nu omoara bacteria si am aflat ca bacteria formeaza biofilme pt a se apara.Ca sa distrugi biofilmele trebuie sa faci apa distilata sau fiarta si racita cu sare de mare si sa pui 2-3 picaturi de sampon de copii baby Johnson's pe care scrie (NO TEARS) adica fara lacrimi.Se pune in nety pot sau sticluta speciala de facut irigatii nazale.Se trage pe nas pana in sinusuri iar apa respectiva iese pe gura, nu se inghite Las aici si un link pt cei care stiu engleza:
-------*
Am inceput acum 5 zile, imediat au inceput sa se sparga biofilmele sa curga puroi, bacteria a inceput sa se dizolve iar mie mi-a dat stari gripale dar am continuat sa fac irigatiile de 2-3 ori pe zi normal ei recomanda sa faci pana la 4 ori pe zi.Starile gripale le-am avut 3 zile dupa care au incetat, acum nu mai am nasul infundat, inca mai dreneaza din sinusuri dr foarte putin, dar ma simt cu capul limpede si am rezultate pozitive ce nu am avut cu absolut niciun produs sau antibiotic pana acuma.Pe langa spalaturile astea eu mai iau Respivax si Monolaurin si miere de manuka dar asta fost un protocol care l-am inceput mai demult si il mai continui inca pana la sfarsitul lui septembrie.
Extrem de important este regimul care trebuie sa fie fara zahar, fara amindon, coloranti aditivi sau conservanti, prajeli sau grasimi..incercati un regim cat mai natural doar gratar /cuptor ca sa nu hraniti bacteria
(*modificat de admin)
Tot citind pe forumuri am incercat sa inteleg de ce antibioticele nu omoara bacteria si am aflat ca bacteria formeaza biofilme pt a se apara.Ca sa distrugi biofilmele trebuie sa faci apa distilata sau fiarta si racita cu sare de mare si sa pui 2-3 picaturi de sampon de copii baby Johnson's pe care scrie (NO TEARS) adica fara lacrimi.Se pune in nety pot sau sticluta speciala de facut irigatii nazale.Se trage pe nas pana in sinusuri iar apa respectiva iese pe gura, nu se inghite Las aici si un link pt cei care stiu engleza:
-------*
Am inceput acum 5 zile, imediat au inceput sa se sparga biofilmele sa curga puroi, bacteria a inceput sa se dizolve iar mie mi-a dat stari gripale dar am continuat sa fac irigatiile de 2-3 ori pe zi normal ei recomanda sa faci pana la 4 ori pe zi.Starile gripale le-am avut 3 zile dupa care au incetat, acum nu mai am nasul infundat, inca mai dreneaza din sinusuri dr foarte putin, dar ma simt cu capul limpede si am rezultate pozitive ce nu am avut cu absolut niciun produs sau antibiotic pana acuma.Pe langa spalaturile astea eu mai iau Respivax si Monolaurin si miere de manuka dar asta fost un protocol care l-am inceput mai demult si il mai continui inca pana la sfarsitul lui septembrie.
Extrem de important este regimul care trebuie sa fie fara zahar, fara amindon, coloranti aditivi sau conservanti, prajeli sau grasimi..incercati un regim cat mai natural doar gratar /cuptor ca sa nu hraniti bacteria
(*modificat de admin)
Adara, spune-mi, te rog, unde pot comanda respivax.am fost odata in trecere prin Sofia dar n-am gasit decat 3 cutii.
sere12 eu l-am comandat online la farmacia asta, vand international or sa-ti trimita factura in euro cred :
-----------*
le trimiti un email pe adresa asta in engleza :--------------*
si or sa-ti trimita factura si se plateste prin bank transfer, paypal, moneygram sau western union.Eu am platit cu paypal.Sa specifici respivax de 50 mg ca au si de copii de 25mg.
(*modificat de admin)
-----------*
le trimiti un email pe adresa asta in engleza :--------------*
si or sa-ti trimita factura si se plateste prin bank transfer, paypal, moneygram sau western union.Eu am platit cu paypal.Sa specifici respivax de 50 mg ca au si de copii de 25mg.
(*modificat de admin)
am uitat sa zic ca am mai gasit o farmacie online, e din Ukraina dar are site-ul pe Israel, si vinde bactroban unguent nazal pt stafilococ, si vinde si vancomicina eu le-am comandat si le-am primit astazi, dar nu le voi folosi acum ca am alte probleme de sanatate prioritare si eu nu mai am probleme cu sinuzita mai am ceva doar la plamani, iar analiza de la plamni mi-a iesit ca stafilococul este slab dezvoltat.Eu le-am comandat sa le am in casa pt orice eventualitate.Cand am facut comanda I-am spus ca vreau sa primesc tratamentul asta in Ro si mi-a trimis banii inapoi a zis ca in Ro nu trimite dar eu cred ca nu a vrut sa-mi trimita pt ca adresa mea de paypal era de UK si nu de Ro.In final i-am spus sa mi le trimita in UK.Dar merita incercat care aveti nevoie, e si mai ieftin decat la noi, va las aici site-ul:
--------*
(*modificat de admin)
--------*
(*modificat de admin)
multumesc Adara.o sa incerc sa-l comand, cu toate ca pe site apare indisponibil.
sere12, vad ca acuma nu mai au dar vad ca au de 25 mg ce poti sa faci ia de 25 si iei doza dubla ca tot aia e.
salut oameni, am tot citit posturi din threadul asta.. am stafilococ auriu in nas, afectate fiind si amigdalele si ochii... poveste lunga si neplacuta, in mare m.am saturat de medicatii si doctori buni; o gramada de idei postate in legatura cu rezolvarea' acestui mic inamic auriu... deci, sa merg la cantacuzino? sa merg in Rusia? sau oldschool cu usturoi?... multumesc
spoon, daca as fi in locul tau mi-as face rost de bactroban ointment nu trebuie neaparat sa fie nasal (pt nas)eu am folosit unul care nu era special pt nas si a functionat in loc de 7 zile dai cu el 10 zile si merge.Pt ochi zdrobeste un catel de usturoi si il lasi 15 minute sa formeze alicin, dupa care il pui in apa de izvor sau distilata (pui doar o bucatica din catelul de usturoi ca e f puternic)si iti pui picaturi in ochi de 3x/zi o sa te usture la inceput dar sa nu-ti faci griji in cateva zile o sa distruga stafilococul.Pt gat trebuie sa iti iei tea tree oil este un ulei urat mirositor foarte puternic.Incalzesti putina apa plata sau distilata ccam 300 ml pui sare de mare cam o jumatate de lingurita si pici cateva picaturi de tea tree oil si faci gargara cu el.Mare grija sa nu se duca la plamani ca e irritant si sa nu-l inghiti.faci gargara si il scuipi.Iti doresc succes! :)
si iar ma gandesc spoon daca ti-a afectat ochii nu cumva ai si in sinusuri bacteria? daca da, foloseste solutie cu apa sarata si pune cateva picaturi de sampon baby Johnson in apa si faci irigatii in sinusuri asta in cazul in care s-au format biofilme, Dar ar fi bine sa incerci mai intai cu bactroban.Eu am scapat de bacterie din nas si sinusuri dar mi-a ramas in plamani e foarte greu de scos de acolo...
am stafilococ auriu in gat si plamani!ajutati-ma cu ceva sfaturi ca m-am saturat de antibiotic.VREAU SI EU SA OBTIN BACTERIOFAG!cum pot cumpara?
mersi adara... il am de fapt in nas, dar si amigdalele imi provoaca probleme, se inflameaza, imi provoaca un miros ingrozitor in gura si nas (ca exemplu.. mirosul de AC cu filtre imbaxite, se simte mai ales cand beau apa rece, daca ma aplec e si mai rau cu mirosul, iar dimineata e poezie.. doctorii nu mi.au dat mari optiuni de urmat in a rezolva asta, ba centri nervosi afectati in nas, ba amigdale cu cazeum...)
Am un copil de 4 ani care a ft depistat in urma unui examen faringian cu stafilococul auriu si sporcandida.Ii dau tratament homeopat stafilococinum timp de 6 sapt.Ce parere aveti?Imi puteti recomanda va rog frumos alceva??Astept raspuns.Va multumesc
Buna ziua. In urma unui exudat faringian am constatat ca eu si prietenul meu avem stafilococ auriu. Am facut tratamente dupa antibiograma insa nu a reusit niciunul din noi sa scape de stafilococ. Am sunat la toate marile farmacii din tara insa am primit acelasi raspuns, cum ca vaccinul nu se gaseste la niciun furnizor. Unde pot gasi vaccinul stafilococic? Mentionez ca eu am un miros neplacut in gura si mici bubite rosii in jurul gatului, iar prietenul meu are aceleasi simptome. Ce putem face? Multumesc
ajutati o mama disperata da faca rost de bacteriofagul polivalent de la rusi-fiul meu a contactat stafilococul auriu in urma unei operatii de hernie inghinala;doresc sa cumpar acest bacteriofag polivalent.multumesc anticipat.
Salut.
Cei care vor sa scape de stafilococului auriu recomand sa faca rost de Bacteriofagi.
Eu mam tratat 100% cu acesti Bacteriofagi si o pot dovedi cu testele facute la 2 clinici particulare din Bucuresti.
Pentru cei care vor sa faca rost de acesti Bacteriofagi sau au o nelamurire in privinta lor ma pot contacta pe facebook, am acelasi id ca si aici.
Multa sanatate
Cei care vor sa scape de stafilococului auriu recomand sa faca rost de Bacteriofagi.
Eu mam tratat 100% cu acesti Bacteriofagi si o pot dovedi cu testele facute la 2 clinici particulare din Bucuresti.
Pentru cei care vor sa faca rost de acesti Bacteriofagi sau au o nelamurire in privinta lor ma pot contacta pe facebook, am acelasi id ca si aici.
Multa sanatate
Buna pentru masinameaeata sotul meu are stafilococul auriu descoperit la secretie uretrala dami si mie adresa de mail te rog sa putem vb in legatura cu un eventual tratament. -*
(*modificat de admin)
(*modificat de admin)
de ce nu spune nimeni ca bacteriofagii sunt extrem de scumpi-o cutie cu 4 sticlute de 20 ml costa 35 euro;de ce nu spune nimeni ca tratamentul este de lunga durata, luni, chiar ani-in functie de cat de cronicizata este infectia cu stafilococ?Exista mai multe scheme de tratament:10 zile pe luna de 3 ori pe zi-se bea o sticluta-apoi o luna pauza-si tot asa pana cand te vindeci!
cel mai corect ar fii, in opinia mea, eliminarea sursei de infexctie, asanarea ei cumva si apoi alte tratamenete, daca mai este cazul!
cel mai corect ar fii, in opinia mea, eliminarea sursei de infexctie, asanarea ei cumva si apoi alte tratamenete, daca mai este cazul!
eu m-am vindecat de stafilooc, nu pot spune cu ce anume m-am vindecat dar cu siguranta nu cu bacteriophage care mi-au distrus stomacul.Am aruncat jumate din fiole.Cred ca spalaturile cu sare de Himalaya si shampon de copii Baby Johnson ( no more tears) a fost cel mai bun remediu au spart biofilmele formate si au lasat bacteria sa plece dupa care argintul colloidal in nebulizator si baut bineinteles m-a ajutat f mult dar fara spalaturile cu shampon nu as fi reusit.Incercati si voi e ieftin si la indemana oricui.
Pt ADARA
Buna si multumesc f mult pt ca ai postat ceea ce tu ai incercat pana acum.Eu am stafilococ auriu in nas si-n gat. Mi-am facut irigatii cu netty pot -ul si am scos ceva din nas (sinus) insa tot a ramas pt ca imi curge nasul in continuare, in schimb nu pot scapa de fel de cel din gat, cu toate ca am facut gargara cu apa+ bicarbonat + sampon. Am in gura un gust salciu amarui de la acel sampon, dar vad ca nu are eficienta desi am facut 7 zile (de 3 ori pe zi)
Tu cate zile ai facut tratamentul cu apa de mare cu sampon ? (poate trebuie in loc de bicarbonat sa adaug sare de mare ?)
Inca o data multumiri Adarei
Buna si multumesc f mult pt ca ai postat ceea ce tu ai incercat pana acum.Eu am stafilococ auriu in nas si-n gat. Mi-am facut irigatii cu netty pot -ul si am scos ceva din nas (sinus) insa tot a ramas pt ca imi curge nasul in continuare, in schimb nu pot scapa de fel de cel din gat, cu toate ca am facut gargara cu apa+ bicarbonat + sampon. Am in gura un gust salciu amarui de la acel sampon, dar vad ca nu are eficienta desi am facut 7 zile (de 3 ori pe zi)
Tu cate zile ai facut tratamentul cu apa de mare cu sampon ? (poate trebuie in loc de bicarbonat sa adaug sare de mare ?)
Inca o data multumiri Adarei
Buna! Fetita mea a avut stafilococ auriu in nas si gât acum cativa ani...i am dat sa bea apă de argint coloidal 20ppm si i am pus si in nas vreo lună. Apoi ii tot ieșea Aslo mărit...i am dat turmeric activat si acum i a ieșit f bn. Este mult timp de cand nu i a mai ieșit la exudat nimic...si facem anual exudatul...de asemenea băiatului i a ieșit streptococ betahemolitic si la fel...tot cu apa de argint l am rezolvat...folosim regulat apa de argint in nas, in gât si nu avem probleme de niciun fel...merge f bn si in ochi pt conjunctivite...de asemenea pt rani, supuratii, etc...multa sanatate!
D-le Andrelovu, va rog sa ma contactați pt. bacteriofag pentru stafilococul auriu în gat. cozmasilvia50@gmail.com.Multumesc
Aducerea bacteriofagului pentru stafilococ e dificila datorita conditiilor stricte de transport.
Pastrat la frigider temperatura intre 2 si 8 grade.
Eu am gasit pe publi24. M-am simtit mai bine dupa. Vedem daca reapare.
Pastrat la frigider temperatura intre 2 si 8 grade.
Eu am gasit pe publi24. M-am simtit mai bine dupa. Vedem daca reapare.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3stafilococ alb
- 59timpan perforat, sindrom vestibular
- 2infectie urinara cu stafilococ
- 23Amigdale destul de marite
- 7piocianic in gat si stafilococ in nas
- 17Stafilococ auriu. Am facut tratament cu eritromicina
- 1Stafilococul Auriu
- 3Stafilococ auriu - Cum se poate scapa?
- 2Stafilococ auriu
- 3stafilococ auriu ajutor!!!
- 0Stafilococ auriu
- 4Stafilococ auriu
- 3Stafilococ auriu
- 0Stafilococ auriu - Unghie incarnata
- 0Rezultat secretii conjuctivale/staphylococcus epidermis
- 1Intrebare stafilococ b secretie col
- 2Stafilococ auriu in gat
Mai multe informații despre: Infectia stafilococica
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: