Am dureri in spatele genunchiului
Stimata doamna,
Ar trebui sa mergeti la medicul ortoped in vederea unui examen clinic complet si aunor investigatii mai amanuntite, in special o ecografie la ambii genunchi. Durerile din partea posterioara a genunchiului pot fi generate atat de un chist Baker, dar si de o leziune de menisc. Prin regiunea posterioara a genunchiului trece si nervul sciatic cu ramurile lui, iar afectiunile descrise anterior se pot complica cu tulburari de sensibilitate. Mergeti la medicul ortoped.
Numai bine.
Dr. Andrei Ioan Bogdan
medic ortoped
Ar trebui sa mergeti la medicul ortoped in vederea unui examen clinic complet si aunor investigatii mai amanuntite, in special o ecografie la ambii genunchi. Durerile din partea posterioara a genunchiului pot fi generate atat de un chist Baker, dar si de o leziune de menisc. Prin regiunea posterioara a genunchiului trece si nervul sciatic cu ramurile lui, iar afectiunile descrise anterior se pot complica cu tulburari de sensibilitate. Mergeti la medicul ortoped.
Numai bine.
Dr. Andrei Ioan Bogdan
medic ortoped
Buna ziua!
Am fost astazi la medicul ortoped iar dansul in urma vizualizarii filmului de la RMN si a rezultatului mi-a spus ca din punct de vedere ortopedic nu e nevoie de operatie. Mi-a recomandat sa merg la fizioterapie.
Multumesc mult pentru raspuns!
Am fost astazi la medicul ortoped iar dansul in urma vizualizarii filmului de la RMN si a rezultatului mi-a spus ca din punct de vedere ortopedic nu e nevoie de operatie. Mi-a recomandat sa merg la fizioterapie.
Multumesc mult pentru raspuns!
Buna ziua!
Fizioterapia poate fi utila pe perioade scurte, insa nu va va ajuta sa eludati (sa ignorati) adevarata problema, si anume distrugerea cartilajului provocata de cele 25-30 kg in exces.
Nu veti face decat sa amanati momentul distrugerii totale, cand singura solutie este endo-protezarea articulatiei (evident, imposibila la greutatea actuala).
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Fizioterapia poate fi utila pe perioade scurte, insa nu va va ajuta sa eludati (sa ignorati) adevarata problema, si anume distrugerea cartilajului provocata de cele 25-30 kg in exces.
Nu veti face decat sa amanati momentul distrugerii totale, cand singura solutie este endo-protezarea articulatiei (evident, imposibila la greutatea actuala).
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 16dureri genunchi
- 3entorsa genunchi
- 15dureri de genunchi
- 8apa la genunchi
- 48Ruptura de menisc n-ar trebuii sa doara
- 115dureri ingrozitoare genunchi
- 11dureri la incheieturi (genunchi)
- 7Mozaicoplastie
- 1probleme genunchi
- 21Durere dupa cazatura pe genunchi
- 5Dureri genunchi
- 8laba piciorului sting
- 6Cum sa scap de foliculita?
- 10Picior rupt
- 1Dureri genunchi
- 2Probleme genunchi coloana - interpretare CT
- 4Buna ziua!!! Va rog sa dati o parere, multumesc !!!
- 1Genunchi
- 1Amorteala usoara a genunchiului
Mai multe informații despre: Genunchiul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
- Boala Osgood-Schlatter (Apofizita tibială anterioară de creștere)
- Gonartroza (artroza genunchiului)
- Leziunile ligamentelor incrucisate ale genunchiului
- Leziunile de menisc
- Ruptura de menisc
- Condromalacia rotuliană (patelară) - condropatia
- Fracturile rotulei
- Osteoartrita genunchiului
- Articulatia genunchiului (genunchiul)
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: