am cazut la fotbal si am un ligament de sub rotula rupt

31-07-2009
gheo
Nu este medic/terapeut
gheo
am cazut la fotbal iar doctorul a zis ca am un ligament de sub rotula rupt si o sa ma refac asa poate fara operatie.doresc un sfat am 90kg 29 de ani pot sa intimg picioru si sa-l indou simp ceva durere doar iar de 3 saptamani de cand am cazut nu mi sa destunflat numai putin datimi un sfat
3 comentarii
0
19-05-2010, ora 21:00
nickdmx
Nu este medic/terapeut
nickdmx
buna ziua.in urma cu aproximativ doua luni am suferit o accidentare ;a fotbal la genunchiul stang.nu mi s-a umflat, insa pentru o zi nu abia am putut merge.am mers la medic, mi-a facut cateva investigatii si o radiografie si mi-a zis ca am ligamentele intinse.mi-a dat un unguent (ketonal) si mi-a zis ca dupa cateva luni o sa-mi treaca.nu am nici o problema la mers sau la alergat, insa cand zmucesc piciorul sau il rasucesc din genunchi am iarasi dureri.ce poate fi?
0
23-05-2010, ora 12:41
Kirita19
Nu este medic/terapeut
Kirita19
salut ma numesc R.kirita am si eu o pb legata de aceeasi treaba cu lig...defapt asa zic eu..ca sunt lig..dar am fost la doctor..si mi sa pus o atela care am stat 10 zile cu ea..doctorul mia spus ca am o entorsa de gradul 3...miam dat atela jos..acum am niste dureri groaznice in spatele genunchiului...numai vreau sa ajung la medic va rog frumos spuneti-mi ce sa fac..ca simt ca mor...mai ales seara miam luat tot felu de unguente..fastum gel..ben gay...tot felu..:(..pls
0
23-11-2010, ora 20:07
moldoveanu_valentin
Nu este medic/terapeut
moldoveanu_valentin
buna ziua. In urma cu ceva timp am suferit o entorsa intr-un meci de handbal. nu de mult timp am efectuat un RMN. NU AM AVUT TIMP SAA MERG LA CONSULTATIE. PE EXAMENUL RMN SCRIE IN FELUL URMATOR. TUMEFIERE SI RUPTURI FIBRILARE LA NIVELUL LIGAMENTULUI INCRUCISAT ANTERIOR. LEZIUNI ALE COARNELOR POATERIOARE ALE MENISCURILOR EXTERN SI INTERN.!!!! DORESC SA AFLU DAK ESTE GRAV SI DACA ESTE NECESARA OPERATIA!!! ( FAC SPORT DE PERFORMANTA SI AM 18 ANI ) ASTEPT UN RASPUNS AICI -*

(*modificat de administrator)
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Tehnologie nouă pentru detectarea fisurilor în țesuturi ce prezic leziuni ulterioare
  • Leziuni și accidente frecvente la sala de forță - și cum le previi
  • Cele mai frecvente accidentări la alergatori (și cum să le eviți)
  • Riscul de accidentare în practicarea sporturilor (studiu)
  • Comoțiile cerebrale la sportivii de performanță nu sunt neapărat legate de un declin cognitiv ulteior
  •