am 13 ani si torace infundat

29-09-2010
lidia les
Nu este medic/terapeut
lidia les
imi spuneti va rog daca se poate opera si la ce varsta caci suflu mai greu si cateodata simnt ca nu primesc aer , va multumesc
8 comentarii
0
01-10-2010, ora 01:37
Dr. Bolca Ciprian
Chirurgie toracica
Dr. Bolca Ciprian
se poate opera, aveti varsta adecvata
dar nu va sfatuiesc decat daca deformatia este foarte mare sau daca chiar aveti probleme respiratorii sau cardiace care pot fi diagnosticate foarte usor, cu niste teste minimale (aceste cazuri sunt insa foarte rare)

cu stima
0
01-10-2010, ora 22:10
lidia les
Nu este medic/terapeut
lidia les
Buna seara, va multumesc pentru raspuns, delformatia este destul de mare si respira mai greu nu tot timpul, imi spuneti va rog ce trebuie sa fac.un control si unde.eu sunt din timisoara.multumesc
0
01-10-2010, ora 22:27
Dr. Bolca Ciprian
Chirurgie toracica
Dr. Bolca Ciprian
clinica de la Spitalul Municipal - prof Nicodin
0
02-10-2010, ora 21:24
lidia les
Nu este medic/terapeut
lidia les
Buna seara.va multumesc pentru raspuns,
0
29-11-2010, ora 14:11
marry_green07
Nu este medic/terapeut
marry_green07
Baiatul meu in varsta de 15 ani are stern infundat, anul trecut i-am facut analizele, au iesit bune atat la inima cat si la spirometrie[la plamani] medicii i-au recomandat innotul.Vor aparea probleme mai tarziu?trebuie sa se opereze de pe acum?sunt din mures unde ar trebui sa apelez?sau ce sa fac?
VA MULTUMESC ANTICIPAT
0
29-11-2010, ora 16:09
Dr. Bolca Ciprian
Chirurgie toracica
Dr. Bolca Ciprian
operatiile pentru stern infundat au scop estetic
daca investigatiile cardiace si respiratorii sunt corecte singurul motiv pentru operatie este cel de imbunatatire a aspectului
deci - sunteti gata sa va riscati copilul pentru o interventie chirurgicala estetica cu rezultate nu intotdeauna bune?
pentru ca interventia ramane totusi cu o doza de risc..
0
14-12-2010, ora 17:08
marry_green07
Nu este medic/terapeut
marry_green07
va multumesc mult de tot pt.raspuns, nu-mi doresc sa se ajunga la operatie, sper din toata inima sa nu aiba probleme mai tarziu, ca doar sunt in crestere inca organele{plamanii si inima}.zilnic face putin sport, cred ca e bine, nu?multumesc inca o data, numai bine.
0
15-11-2013, ora 16:57
rotar_daniela38@yahoo.com
Nu este medic/terapeut
rotar_daniela38@yahoo.com
buna seara ma numesc daniela am un baiat de 14 ani care are o diformitate a sternului in partea dreapta pieptul este iesit in fata mentionez ca nu este vorba de o scolioza am facut un consult la ortoprofil unde ia fost recomandat un corset va rog sa ma ajutati cu un sfat.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Ați trecut printr-o operație? Ajutați alți pacienți oferind o recomandare chirurgului care v-a operat.
Accesați site-ul