Alergii IgE 80, 5ui|mg la copil de 3 ani si 6 luni
Copilul meu are o urticare de ceva timp mai exact de 1an dar cu orice tratament nu-i dispare.A luat Aerius si Claritine dar degeaba.Am facut niste analize la sange si ia iesit ca este alergic la praful de casa (acarieni)dar a fost si in urgenta la Grigore Alexandrescu sa faca injectie pentru ca a facut alergie la cefalexin si augumentin.nustiu ce analize sai mai fac si unde sa ma duc.mentionez ca ia tratament Singulair si Kreon de1000 pentru malabsorbtie.
3 comentarii
Ati facut si teste din sange pentru paraziti? Daca da, cum au iesit?
imunoglobulina E nu este exagerat de mare dar e de preferat un mic regim alimentar adica de preferat sucurile laptele procesat condimentele din comert cam tot ce nu este natural aaaa si pestele fructele de padure hainutele de lana iar pe perioada rece sa ia picaturi xizal si incercati pimecrolimus (elidel) crema1% baetelu meu are 1 an si 1 luna iar IgE este de 19, 5 si ia iesit o exema pe fata DA dar acu am rezolvat problema cu acest tratament
La Spitalul Nicolae Malaxa se fac teste alegologice in vitro. Vei afla astfel care este alegenul.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Fetita mea are alergie, va rog din suflet ajutati-ma !
- 5Copil 3 ani jumate.. nu scapa de alergie
- 11alergiile la copii pana in 3 ani
- 7astm bronsic mixt si alergii multiple la copii
- 2Alergie... ciupitura purice
- 7alergie la intepaturi de insecte
- 4Alergie la copil de 3 ani
- 4bebe 12 luni cu alergie la lapte de vaca
- 1alergie sezoniera la copil
- 1Alergie???
- 1Alergie copil 3 ani
- 1nas infundat raguseala la copil de 5 ani
- 3Alergie?