ROmedic Black Friday:  reduceri la serviciile de promovare a cabinetelor, clinicilor și firmelor medicale

Alergie copil 3 ani

10-04-2017
Carmen Maria T.
Nu este medic/terapeut
Carmen Maria T.
Buna ziua, in urma analizelor Ige total si Ige specific facute băietelului meu in varsta de 3 ani s au depistat mai multe alergii precum cea la cazeina, lapte pasteurizat, acarienii din praf si la animale. Ige total a iesit 370 iar limita maxima este 45 iar la celelalte au iesit de gradul 3( înalt). Din cauza alergiei a facut o rinita alegica care mai tarziu a ajuns la infectie si apoi la pneumonie. Am scapat de toate acestea si am ramas doar cu tratamentul pentru alergie. Tratamentul este urmatoarul : Xyzal 3 picături pe zi dimineata, Nasonex cate un puf in fiecare nara seara inainte de culcare, D3 zilnic si calciu 10 zile pe luna, Broncho vaxom 10 zile pe luna, acestea timp de 3 luni pana cand vom verifica din nou alergiile. Pe langa tratament evităm lactatele de origine animală si pentru alergia la praf( acarieni) am eliminat toate sursele unde s ar putea înmulți( covoare, perdele), asternuturile sunt schimbate la doua zile si patul dezinfectat. Mi s a recomandat un aparat salin pe care sa il folosim noaptea pe care urmeaza sa il luam. Mai luam si Astha 15 pana la sfarsitul lunii de doua ori pe zi cate 5 ml. Vroiam sa va intreb daca tratamentul este bun si daca nu este prea mult pentru el. Va multumesc !
1 comentarii
0
21-04-2017, ora 20:43
Dr. Baciu Damian
Pediatrie, Brasov
Dr. Baciu Damian
Nu inteleg de ce s-a recomandat repetarea testelor alergice dupa 3 luni de tratament, este cineva pe pamant care vindeca alergiile? Si apoi ce rezultate astepti dupa tratament de 3 luni cu imunosupresor(Nasonex)? Xyzal are ratiune, Nasonex-ul cred ca trebuie schimbat cu Nostamine(actiune antialergica si nu este corticosteroid), un medic Pediatru ORL trebuie sa vada copilul!.Vit D3 1000 de UI/zi se da in sezonul rece la toti copiii, Ca este nejustificat, Bronhovaxom cum n-ajuta asa nu strica, dar Prevenar 13 este de neinlocuit, Astha15 nu face rau; evitarea factorilor declansanti de alergii este un lucru de bun-simt, iar repetarea investigatiilor de laborator este inutila! Din cate relatati la istoricul bolii prea mari probleme nu par sa fi fost. Cred ca un medic pediatru cu experienta in alergologie poate reanaliza situatia. Succes!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Dezvoltarea alergiilor la sugari poate fi împiedicată de mici molecule din laptele matern
  • Expunerea la microbi a sugarilor contribuie la dezvoltarea sistemului imunitar
  • Originea alergiilor la copii - microbiomul intestinal
  • Alergiile la copii au fost asociate cu expunerea la mercur
  • Deficiența vitaminei D la copii a fost asociată cu un risc mai mare de dermatită atopică
  •