Alcoolul
Buna seara am si eu o problema cu sotia sper ca pe aceasta cale sa gasesc o rezolvare.De cati va ani mai precis 8 /9 ani a luat o pe calea alcoolului mai precis vine acasa bea su începe scandul.Acum 3 saptamani am adus o acasa beată ca dupa jumătate de oră sa cheme poliția si sa ma evacueze ( mentionez ca nu stăm în romania) am predat cheile poliției care au fost predate soției mele cu mențiunea că am interdictie sa ma apropi de sotia mea, sa o sun sau sa incerc sa intru in ap.Am fost la medic o cunostinta si nu vrea sa recunoasca care probleme cu alcoolul. Ce e mai rau este ca in momentul in care bea uita unde pune telefonul sau țigările iar cel mai rau este ca a doua zi nu asi aminteste absolut nimic.Ce ma sfatuiti
2 comentarii
Sa o convingi sa mearga la dezalcolizare (la psihiatru) si sa faca niste terapie la psiholog.
Daca erati din Bucuresti se ducea la Alcoolicii Anonimi.
Terapia la psiholog se poate face si online cu psihoterapeuti romani, ca sa va coste mai putin.
Daca erati din Bucuresti se ducea la Alcoolicii Anonimi.
Terapia la psiholog se poate face si online cu psihoterapeuti romani, ca sa va coste mai putin.
Bună ziua!
Într-un moment de calm, relaxare, în care îi vorbiți despre sentimentele care vă leagă, convingeți-o că e spre binele ei și al relației să meargă la psihiatru și psiholog.
Ca psiholog care am lucrat și cu persoane ce aveau ca problemă alcoolul, eu recomand consilierea individuală făcută înaintea celei de grup, pentru că de multe ori dă rezultate neașteptate. Și asta pentru că de fapt alcoolul a fost un substitut al unor carențe afective, sau consecința unor probleme nerezolvate din trecut. Numai după rezolvarea problemelor care-i fac să se îndrepte spre alcool, indivizii pot fi ajutați să-și descopere resursele pentru a lupta cu acest flagel
Din experiența mea de consilier psihologic, pot spune că alcoolul nu-i un dușman ce nu poate fi învins.
Într-un moment de calm, relaxare, în care îi vorbiți despre sentimentele care vă leagă, convingeți-o că e spre binele ei și al relației să meargă la psihiatru și psiholog.
Ca psiholog care am lucrat și cu persoane ce aveau ca problemă alcoolul, eu recomand consilierea individuală făcută înaintea celei de grup, pentru că de multe ori dă rezultate neașteptate. Și asta pentru că de fapt alcoolul a fost un substitut al unor carențe afective, sau consecința unor probleme nerezolvate din trecut. Numai după rezolvarea problemelor care-i fac să se îndrepte spre alcool, indivizii pot fi ajutați să-și descopere resursele pentru a lupta cu acest flagel
Din experiența mea de consilier psihologic, pot spune că alcoolul nu-i un dușman ce nu poate fi învins.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Alcoolism-tratament- unde ?
- 2Sotul meu este alcoolic si nu recunoaste acest lucru
- 4pete rosii aparute pe corp in urma consumului de alcool
- 5alcoolicii-la psiholog sau la psihiatru?
- 36Cum pot sa ajut o persoana dependenta de alcool
- 5sunt sotie de alcoolic
- 0nu pot sa-mi conving sotul sa nu mai bea!
- 1Mama mea este alcoolica! Am nevoie de cateva informatii.
- 1nu vrea sa renunte la alcool dar nici de dragul fetite
- 5Tratament homeopat pentru alcoolism
- 3Psihoza etilica?
- 8Probleme cu iubitul/dependenta de alcool
- 3Alcoolismul
- 1Frate alcoolic
- 1Caut centru de dezalcoolizare
- 5Soț alcoolic
- 4Probleme cu alcoolul
- 0Probleme cu alcoolul!
- 1Soțul meu este alcoolic sau nu ?
Mai multe informații despre: Alcoolismul abuzul de alcool