Ajutor sunt necajita, alergie la pisica

08-07-2023
Ioana1966
Nu este medic/terapeut
Ioana1966
Buna ziua, sunt posesoarea unei minunate pisici pe nume Lady, pe care am adoptat-o in urma cu 2 ani si jumatate. De un an de zile, atat eu cat si fiul meu incepusem sa racim mai des si sa stranutam, plus mancarimi pe piele.Ne-am dus la pneumolog, ORL si intr-un final la alergolog. Ni s-au facut investigatiile si rezultatul a fost ca suntem alergici la epidemul de pisica. Ne-a recomandat sa stam departe de pisica. Fiul meu intre timp s-a mutat, dar cum si el este alergic, nu ii pot da pisica, asa ca m-am pricopsit cu acest sufletel minunat de care ma vad nevoita sa ma despart cumva, pentru ca stranuturile si mancarimea incep sa devina insuportabile. Incerc sa o tin departe de locul in care dorm, dar garsoniera fiind mica, tot intru in contact cu ea. Nu vreau sa ajunga pe strada ca sigur nu se va descurca si nici la orfelinat inapoi, asa ca va rog frumos. Daca printre dvs. sunt iubitori de pisicute contactati-ma. Mi se rupe sufletul sa o dau din nou la orfelinat dar o sa ma vad nevoita sa fac asta pentru ca ma gandesc si la sanatatea mea. 0733633126
1 comentarii
0
08-07-2023, ora 09:49
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Buna ziua. Postati anuntul si poza ei pe grupurile de pisici de pe Facebook.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: