AJUTOR! Sunt disperat! chist sebaceu
Va rog sa ma ajutati... sunt roman plecat la munca in cipru am o problema cu un chist sebaceu (nu sunt sigur) prima oara mi-a aparut pe burta in partea stanga undeva mai jos de coaste nu am facut nimic cu ea dar cand s-a copt am storso si a disparut apoi la o luna din nou putin mai jos dar de data asta mai mare si ma durut si mai mult am fost la o clinica privata unde norocul meu cand am ajuns acolo a inceput sa iasa acel lichid alb sau puroi nu stiu ce.. doctorul de acolo a zis ca e o infectie a storso puternic de tot si mi prescris un unguent pe nume Fucicort si Antibiotic Augmentin, chiar de 2 zile am unul nou in acelasi loc ca celelalte 2 am inceput inca din prima zi sa pun unguent de 2-3 ori pe zi dar tot creste si a luat amploare si durerea. nu prea m-as duce la operarie chirurgicala pt costul operatiei care cred ca e scump de tot, in fine daca cineva ar putea sa ma ajute (am si poza la dispozitie) ce sa ma fac.? Cum as putea sa scap de ea daca se poate fara operatie?
1 comentarii
Incercati ss pastrati locul acela curat!
Rezolbarea finala este excizia chirurgicala! In Ro e simpla si se face in orice clinica cu dotare de mica chirurgie!
Incercati trat cu Oxacilina-merge mai bine!
Pansament cu betadina! Si incercati sa il "stoarceti" pana se evacueaza !
Mai bine luati pe gura tablede cu dicofenac in locul unguentului!
Mult succes!
Rezolbarea finala este excizia chirurgicala! In Ro e simpla si se face in orice clinica cu dotare de mica chirurgie!
Incercati trat cu Oxacilina-merge mai bine!
Pansament cu betadina! Si incercati sa il "stoarceti" pana se evacueaza !
Mai bine luati pe gura tablede cu dicofenac in locul unguentului!
Mult succes!
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 2Bubite rosi pe penis.
- 1Pete umflate pe pometi
- 1Niste fisuri pe fata linga nas
- 2Daca am o problema la unghie
- 2Psoriazis ?? sau ce seamana ms
- 1Cum scapi de demodex
- 0După 6 ani de Psoriazis și zeci de tuburi de cortizon topic
- 1Hidrosadenita sau ganglioni limfatici inflamati din cauza parazitozei
- 2Umflături pe fese
- 4Alopecie areata dupa un an de la debut