ajutor interpretare analize urina

sumar de urina - densitate 1025, ph 8, albumina si glucoza abseti, urobilinogen normal, corpi cetonici absenti,
sediment urinar - epitelii plate relativ frecvente, epitelii rotunde relativ frecvente, leucocite rare, cristale- frecventi fosfati alcalinoterosi amorfi si frecvente cristale de carbonat de calciu, urocultura sterila. va multumesc.
sediment urinar - epitelii plate relativ frecvente, epitelii rotunde relativ frecvente, leucocite rare, cristale- frecventi fosfati alcalinoterosi amorfi si frecvente cristale de carbonat de calciu, urocultura sterila. va multumesc.
1 comentarii

Buna tuturor!Tatal meu are 56 de ani si a fost internat la spitalul Fundeni din Bucuresti fiind informat ca trebuie sa faca o operatie de triplu- bypass coronarian.Cu toate ca a fost internat pe data de 26 oct 2010 intr-o stare destul de rea si in urma coronografiei i s-a zis de operatie, a fost reprogramat tocmai pe 10 ianuarie 2011 pentru ca.sunt multe programari facute.teoretic!Imi poate spune cineva o parere despre DR HORATIU MOLDOVAN?si oare cu cati bani trebuie sa ne pregatim?Am auzit de sume cuprinse intre 30-100 mil dar nu stim nimic sigur.As vrea sa mai vad parerea cuiva, iar capitolul bani chiar ne intereseaza, sa stim la ce suma trebuie sa ne asteptam.Va multumesc anticipat!

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Va rog, ajutor! Fructe de mare crude in sarcina!
- 0Medici București nasteri stat
- 1Ajutati-ma cu aceste analize
- 1Lama lichidă în fundul de sac Douglas 2.31/1.11 cm
- 1Rezultat amniocenteza
- 1Omfalocel în sarcina 10 săptămâni
- 1Toxoplasma in sarcina
- 1Ciclu in prima luna de sarcina
- 1Sarcina oprita in evolutie
- 0Triplu test interpretare