Ajutor diagnostic pentru urmatoarele simptome: helicobacter, candida, gat iritat

04-03-2020
Utilizator7777
Nu este medic/terapeut
Utilizator7777
Ma poate ajuta cineva cu cateva pareri ( de specialitate ) sau ale unor persoane care au sau au avut simptome asemanatoare?
-balonari ( in general dupa scaun )
-SCAUN CULOARE GALBEN MUSTAR in general moale
-sunete ciudate din stomac
-analize scaun : prezent HELICOBACTER, am urmat tratament 14 zile cu amoxicliana, klabax, nexium, ibutin, zer-fir si urmeaza sa refac testul
-acum vreo 5 luni a fost regasita si CANDIDA ALBICANS in materiile fecale
-analizele la sange in regula, mai putin LIMFOCITELE marite ( bazofile si neutrofile )
-GATUL IRITAT ( ROSU ) pare ca sunt anumite iritatii.

*cele cu litere mari sunt mai importante
Am fost la mai multi gastroenterologi si probabil urmeaza si altii.
V-as ruga daca se poate sa mi oferiti informatii cu privire la eventuale cauze ale acestor simptome ( legate intre ele dupa parerea mea ).
Mentionez ca simptomele nu sunt grave, nu imi afecteaza foarte tare viata sociala, dar au devenit destul de suparatoare incat sa iau masuri.
Este posibil ca nu stomacul sa fie cauza ci altceva? Ficat, bila, tiroida, alte boli..etc?!

Multumesc mult ! Alte simptome nu prezint ( culoare galbena a pielii, oboseala, etc ).
2 comentarii
0
08-03-2020, ora 16:39
MaryaBeatrix
Nu este medic/terapeut
MaryaBeatrix
Sistemul digestiv este compromis, candida si analizele nu au treaba aici, pune accent pe vindecarea digestiei si restul dispare de la sine, e greu de vindecat, trebuie dieta stricta pe o perioada 1-2 luni.. medicamentele nu ajuta in cazul asta.. Stiu asta pentru ca am avut aceeasi problema cu digestia si am scapat dupa 2 luni de dieta stricta (fara grasimi, dulciuri, ) trebuie mancat doar mancare usor de digerat si multe legume crude, si fructe dar in moderatie fructele, sa nu combini mancarea gen fructe cu carne sau legume la aceeasi masa, trebuie mancate cu 30 min inainte sau 2 ore dupa masa, stiu ca pare greu ce zic dar asta trebuie sa faci... ( si gatul iritat este din cauza refluxului gastric care ajunge pana in faringe ).
0
10-03-2020, ora 22:57
Utilizator7777
Nu este medic/terapeut
Utilizator7777
Multumesc ! Sunt simptome de imbunatatire dupa o oarecare dieta( fara alcool, sucuri, dulciuri), dar nu chiar atat de drastica. Sa speram ca continua tot asa.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Proctoline
HEMOROIZI? FISURI ANALE? Tratament fără operație și fără internare!
Clinicile Proctoline sunt centre medicale specializate în tratarea eficientă a hemoroizilor și a fisurilor anale. Ne găsiți în 14 orase din țară! Detalii aici