Nu mai iau anticonceptionalele de doua luni si imi doresc mult sa raman insarcinata

04-02-2011
alexxa27
Nu este medic/terapeut
alexxa27
Buna ziua.Nu m-ai iau anticonceptionalele de doua luni si i-mi doresc mult sa raman insarcinata, m-ai am doi baieti gemeni in varsta de 5 ani.prima data cand am ramas insarcinata a fost dupa 6 luni de cand nu m-ai luasem anticonceptionalele.Va rag ajutatima si datimi o speranta.Multumesc anticipat
1 comentarii
0
12-02-2011, ora 20:56
dinurotaru
Nu este medic/terapeut
dinurotaru
Nu iti va cauza anticonceptionalele posibilitatea de a face bb.
Poate cauza doar daca iei ani de zile fara intrerupere...deci nu este cazul tau.
Anticonceptionalele functioneaza prin prevenirea ovulatiei. Odata ce incetezi sa le mai iei, hormonii sunt eliminati din corp destul de repede, de obicei in doar cateva zile. Dupa acest proces, corpul are nevoie de timp pentru a reveni la functiile sale reproductive normale. Fiecare organism este diferit, asa ca este posibil ca unora sa le ia doar cateva saptamani pana ca ovulatia sa inceapa din nou, altora le sunt necesare 2-3 luni.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
19-11-2024, ora 13:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Ovobank
Ovobank: Lider mondial în ovocite vitrificate
Fără liste de așteptare, cu matching genetic personalizat și certificări internaționale, oferim calitate, rapiditate și soluții unice. Echipa noastră te însoțește la fiecare pas pentru a-ți împlini visul de a întemeia o familie. Viitorul începe aici!
Vezi detalii
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul