E posibil sa fiu infectat cu virusul respectiv??
dureri ceafa(ca si cum ma luat curentul)...cand conduc mai mult abia ma ridic de pe scaunul masinii de dureri la incheietura piciorului si dureri de spate...si ma doare stangul de la ambreiaj.gura(obrajii inflamati)...mici mancarimi genitale.neg pe picior si 2 pe maini (cred)
Tu cum.esti?
Tu cum.esti?
Am și eu mâncărime in zona genitală însă N am nici in neg nici o pata nimica tot doar ca ma mănâncă uneori, limba albă și ma ustura uneori, mi a ieșit 3 afte acuma pe buze, obosesc și transpir. Acuma 2 zile mi am făcut iar un test HIV și a ieșit negativ.
adica la cat timp de la contact ti ai facut ultimul test?dr ce au spus?
offf.ce sa zic.Am ganglionii umflati la gat si cred la subbrat.mancarimi genitale si anale...obrajii inflamati...dureri musculare vagi...ieri dimineata mi s a u umflat rau de tot buzele...simt pielea f sensibila...ce sa mai zic.
Tu cum esti?
Tu cum esti?
Eu is mai ok. Ai fost la spital sa intrebi de ce ai aceste durerii ?
Ai mai făcut vreun test ?
Ai mai făcut vreun test ?
nu am mai fost decat la dermato cand mi am ars negii.
off.nu mai am incredere in doctori.O sa mai fac un test hiv...dr infectionist a spus ca e altceva si de frica la hiv sa nu trec pe langa debutul unei alte boli...poate boala autoimuna...dar cand am intrebat ce sa iau de imunitate a zis viusid.pai ori e autoimuna ori am sist imunitar slabit.
Am impresia ca de hiv nu prea se stie mare lucru.cand.cum...ce fel.Dumnezeu cu mila.Tu...esti bine?
Am impresia ca de hiv nu prea se stie mare lucru.cand.cum...ce fel.Dumnezeu cu mila.Tu...esti bine?
Eu sunt mai bine acuma, nu mai sunt ca inainte. Am niște mâncărime de piele însă is ok.
O sa repet si eu testul la 9 luni sa vedem ce iesa iar, după la 1 an. Dacă iesa și atunci negativ totul e bine.
Nush de la ce ti se trage tie totul
O sa repet si eu testul la 9 luni sa vedem ce iesa iar, după la 1 an. Dacă iesa și atunci negativ totul e bine.
Nush de la ce ti se trage tie totul
dc zici ca dupa 1 an totul e ok?tj a spus cineva asta?
Așa am citit pe internet. Am fost azi și mi am făcut niște analize care a inclus și testul HIV din care a ieșit totul bine. M a lua sa refac bilirubina directa ca nu a ieșit bine.
da.sunt...dar nu sunt ok.Am gura f uscata...abia mai am saliva in gura...dureri musculare...oboseala...mi a scazut vederea.
Mi e frica sa mai merg la un test.Ceva am...dar nu stiu ce.Medicii nu mi spun nimic concludent.
Tu...cum esti?
Mi e frica sa mai merg la un test.Ceva am...dar nu stiu ce.Medicii nu mi spun nimic concludent.
Tu...cum esti?
Eu sunt bine, doar ca obosesc din cauza splinei ca mie mărita, in rest N am probleme acuma o săptămâna mi am făcut un test și un set de analize din care mi a ieșit bilirubina mărita.
Tu de ce nu mergi sa ti mai faci un test sa vezi ce ai ?
Tu de ce nu mergi sa ti mai faci un test sa vezi ce ai ?
Da...sunt.Am promis ca raman alaturi de cei care au probleme ca si noi
Ti a mai trecut din dureri ? Ai mai fost la medic ? Ti ai mai făcut testul ? Cum ești ?
nici o modificare.Acum ma ustura buzele.Mi e frica de test.Da..dureri musculare..intepaturi la unghii...mancarime genitala...gura f uscata.
Majoritatea spun ca la 6 luni negativ inseamna NEGATIV.Dar de ce nu scp de dureri
Majoritatea spun ca la 6 luni negativ inseamna NEGATIV.Dar de ce nu scp de dureri
Pai de ce nu mergi sa mai faci un test sa te convingi
Pt limba albă ce ați luat voi ?
Am limba albă
Am limba albă
Pui pasta de dinti pe.periuta si peste bicarbonat si freci limba.Eu fac asta de cateva luni pt ca in fiecare dimineata am limba incarcata.La inceput era alba...acum mai galbena
De cât timp faci acest lucru ?
Are efect acest lucru ?
Are efect acest lucru ?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 11Care sunt simptomele HIV?
- 2Se poate lua asa HIV?
- 4testare hiv
- 12valoriile HIV
- 6silioane si virusul HIV
- 3interpretare test hiv
- 2Virusul HIV
- 5Va implor ajutati-ma posibil HIV?
- 3Grija Obsesiva - Posibilitate HIV?
- 6Hiv ajutor
- 2sex oral, stafilococul auriu
- 5am hiv sau.. ?
- 13Posibilitate contactare HIV?? Va rog un raspuns.
- 4Intrebare Bts
- 1Sunt disperat - cat de posibil e sa fiu infectat cu hiv?
- 1Boli sex oral.
- 9Hiv si sarcina
- 2Ce simptome si cum se manifesta HIV?
- 6Intrebare ARN HIV-1 PCR
Mai multe informații despre: infectia cu HIV BTS prin sex oral
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: