ajutati-ma va rog

22-01-2011
liliana-maria
Nu este medic/terapeut
liliana-maria
buna ziua, am si eu o problema pe care nu stiu cum sa o tratez. prima data mi a iesit pe piciorul drept aproape de glezna un pic mai sus pe tibie o umflatura mica care ma manca.eu am crezut ca este o alergie(de care sufar de cand eram mica) dar cand ma scarpinam ma durea un pic.apoi intr o zi am plecat pana la cineva si cand m-am intors acasa mi s-a umflat tare piciorul.si ma durea.era rosu numai o parte acolo pe tibie unde ma manca.si e fierbinte.am cateodata frisoane, noaptea transpir.am inceput sa iau ampicilina 1 la 6 ore.intra-adevar pot sa-l pun in pamant nu ma mai doare asa tare dar daca stau mai mult in picioare trebuie sa-l tin in sus.mi-am luat de la farmacie 2 unguente Locoid si Clafen.m-am dat cu ele dar nu am vazut rezultate.am inceput sa iau Augmentin 2 pe zi dar dupa 2-3 zile tot umflat este si rosu si ma mananca. ce sa mai iau? ce este asta? va rog ajutati-ma.
1 comentarii
0
22-01-2011, ora 12:25
Dr. Ionescu-Marcu Anda-Doinita
Medicina interna, Galati
Dr. Ionescu-Marcu Anda-Doinita
Nevazind cum arata, as zice ca este Eritem nodos, o eruptie care apare post infectie streptococica, care poate da chiar artralgii.Sfatul meu este sa mergeti urgent la dermatolog!
Adaugă un comentariu / răspuns