mama mea vrea sa ma duca la ginecolog sa vada daca mai sunt virgina iar eu nu mai sunt
![Cineva13](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Sunt minora iar mama mea vrea sa ma duca la ginecolog sa vada daca mai sunt virgina iar eu nu mai sunt. Ce pot sa fac? Va rog sa ma ajutati
8 comentarii
![Psiholog Niculina Ciuperca](/arata_img.php?img=cont_184294.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
E bine să-ncerci să-i spui adevărul mamei tale. Cine poate să-ți vrea binele mai mult decât mama? Ai nevoie și de sfaturi în ceea ce privește prevenirea unei sarcini sau a unei boli cu transmitere sexuală.Iar de la medic poți primi informații cum să ai grijă de tine. Chiar dacă la început s-ar putea să te certe, orice părinte își iubește copilul și-i vrea binele.
![Adda2020](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Aveam o colega de liceu (cu 20 de ani in urma) pe care mama ei o ducea periodic la control pt a-i verifica virginitatea.
(Sa spun ca tipa era virgina dar facea doar sex oral si anal caci astfel de "virginitati" nu sunt verificabile?!..e adevarat)
Imi e clar ce relatie politieneasca este intre mama si fiica in acest caz. Si eu am o fiica de 18 ani si nu m-am gandit niciodata sa merg cu ea la un astfel de control. Mi se pare ca i-as fi invadat intimitatea.
Teoretic da-practic nu-toti parintii vor binele copiilor. De fapt putin le pasa..e vorba doar de vanitatea lor care trebuie satisfacuta.
Sfatul meu: spune-i adevarul! Minora sau nu..acest moment era inevitabil oricum..era o chestiune de timp. E corpul tau, viata ta si faci ce vrei cu ele..dar e important sa stii ce faci. Asadar e important sa ai grija de sanatate mai mult decat de parerea mamei.
Succes.
(Sa spun ca tipa era virgina dar facea doar sex oral si anal caci astfel de "virginitati" nu sunt verificabile?!..e adevarat)
Imi e clar ce relatie politieneasca este intre mama si fiica in acest caz. Si eu am o fiica de 18 ani si nu m-am gandit niciodata sa merg cu ea la un astfel de control. Mi se pare ca i-as fi invadat intimitatea.
Teoretic da-practic nu-toti parintii vor binele copiilor. De fapt putin le pasa..e vorba doar de vanitatea lor care trebuie satisfacuta.
Sfatul meu: spune-i adevarul! Minora sau nu..acest moment era inevitabil oricum..era o chestiune de timp. E corpul tau, viata ta si faci ce vrei cu ele..dar e important sa stii ce faci. Asadar e important sa ai grija de sanatate mai mult decat de parerea mamei.
Succes.
![Costy2008](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Si daca nu mai esti, ce ? Spune mamei tale ca suntem in 2019 nu in 1919 anu, sa se deschida la capul ala. Sexu e placut, si atat timl cat te protejezi sa nu iei boli si sa nu ramai gravida, poti face cat vrei. Spune adevarul ca oricum va afla. Fi desteapta si invat-o sa isi revizuiasca gandirea, ca prostia nu are varsta niciodata. Nu ai facut o infractiune, ai facut doat sex, atat. Spune-I asa "daca ma protejez si nu iau boli si nu raman gravida, care e treaba ?", ca o sa te ia cu asta "aaa ca risti boli, ristj graviditate",.ca sa te inchida sa nu stii ce sa zici, sa iti argumenteze ca nu faci bine, e corect, dar tu stii asta si te feresti, sa vedem ce mai zice ! Lol.
Iar daca te ia cu "aaa pai nu o sa mai ai capu la carte", zi si tu ca "invatatu e invatat, distractia e distractie", dar sigur, sa si inveti, asta clar.
Unii parinti sunt deplasati putin. Au niste conceptii descentrate rau.
Iar daca te ia cu "aaa pai nu o sa mai ai capu la carte", zi si tu ca "invatatu e invatat, distractia e distractie", dar sigur, sa si inveti, asta clar.
Unii parinti sunt deplasati putin. Au niste conceptii descentrate rau.
![Dr. Rares Ignat](/arata_img.php?img=cont_156377.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Asa e, e important sa ii spui adevarul dar in acelasi timp e poate important sa o inviti sa mergeti impreuna la o sesiune de psihoterapie de familie, pentru a ameliora comunicarea dintre voi.
Dr Rares Ignat
Terapie de cuplu - Sexologie
Dr Rares Ignat
Terapie de cuplu - Sexologie
![Siux](/arata_img.php?img=cont_181660.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Aș fi foarte curios care este reacția și comportamentul unui medic ginecolog căruia îi este vârâtă pe ușă o fată pentru verificarea himenului.
Ce răspuns dă aceasta, părintelui?
Ce răspuns dă aceasta, părintelui?
![Dr. Rares Ignat](/arata_img.php?img=cont_156377.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Daca e un consult platit, din pacate probabil ca nu o sa comenteze in vreun fel si doar o sa raspunda cererii
![Siux](/arata_img.php?img=cont_181660.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Bun și ce spuneți părintelui după consult?
Nu concep să îmi controlez fiicele, aș prefera să știu că folosesc prezervative!
Pe principiul că nu am moștenit vreun himen pe care să îl las nepoților! :)
Nu concep să îmi controlez fiicele, aș prefera să știu că folosesc prezervative!
Pe principiul că nu am moștenit vreun himen pe care să îl las nepoților! :)
![doctorandus](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Raspuns tardiv, dar sa stie si altii: Organizatia Mondiala a Sanatatii a condamnat incepand cu 2018 testele medicale de virginitate. Medicii romani care continua sa faca astfel de teste pot ajunge la puscarie.
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Drama unui avort
- 7Problema la locul de munca
- 1Am 30 de ani și un penis de 12 cm în erecție.
- 1Daca ma las de masturbare scap de problemele mele?
- 3Un sfat.
- 4Acuzare pe nedrept de viol
- 5Sexul oral in viața de cuplu între soți ce părere aveți
- 0Am o intrebare penteu voi fetele
- 3Am 34 de ani dar parca as avea 5 ani. Fac sex, dar eu nu simt nimic, deloc, nici o secunda
- 1Excitare. După primul contact sexual, mi-am pierdut pur și simplu atracția si cheful fata de el.